ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Θα είμαστε έτοιμοι"

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΓΑΝΔΗ (EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΓΑΝΔΗ (EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του κόντρα στην Γάνδη και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ΑΕΚ θα είναι έτοιμη για τα ματς με την ΤΣΣΚΑ.

Ικανοποιημένος από όσα είδε στο φιλικό με την Γάνδη έμεινε ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός κόουτς στάθηκε στην παρουσία των χαφ και στην πίεση που άσκησαν στους αντίπαλους και αναφέρθηκε στους Γιόχανσον και Σιμόες.

Αρχικά μιλώντας για την εικόνα της ομάδας στο τέλος του αγώνα είπε στην κάμερα της Nova: 'Παίξαμε απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα και θεωρώ ότι παίξαμε καλά σε όλο το παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο πάντα μετράει και ο αντίπαλος. Δημιουργήσαμε φάσεις σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το γκολ που δεχτήκαμε προήλθε από ένα δικό μας λάθος. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών από ένα δυνατό φιλικό απέναντι στη Γάνδη".

Για την είσοδο του Αϊντάρεβιτς και το γεγονός ότι έδειξε η ΑΕΚ να γίνεται πιο επιθετική τόνισε: "Σίγουρα βοήθησε, αλλά δεν πρέπει να παραβλέπουμε τις προσπάθειες που έκαναν οι Σιμόες και Γιόχανσον για να κουράσουν τους αντίπαλους χαφ. Όταν μπαίνει κάποιος με μεγαλύτερη φρεσκάδα μέσα είναι σίγουρο ότι μπορεί να βοηθήσει. Το ποδόσφαιρο δεν είναι ένα άθλημα που παίζουν δύο εναντίον δύο ή τέσσερις εναντίον τέσσερις. Τα τρία χαφ έπαιξαν πολύ καλά".

Για το εάν η ομάδα θα είναι έτοιμη με την ΤΣΣΚΑ: "Πιστεύω ότι θα είμαστε και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Σίγουρα δεν θα είμαστε στο καλύτερο σημείο μας και για αυτό σε ότι μας λείπει σε ρυθμό και φυσική κατάσταση θα πρέπει να το αναπληρώσει η καρδιά μας. Η ΤΣΣΚΑ έχει παίξει ήδη τρία παιχνίδια άρα θα είναι μπροστά από εμάς κατά ένα μήνα"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ