ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Τα θέλουμε όλα"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χιμένεθ έστειλε μήνυμα για τους στόχους της ΑΕΚ, μετά την λήξη του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ με τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, εκτός των άλλων, μπήκε ξανά στην πρώτη πεντάδα. Και συνεχίζει να διεκδικεί το ευρωπαϊκό της εισιτήριο, ενώ παράλληλα περιμένει και την κλήρωση των ημιτελικών του κυπέλλου. Όμως όταν ο Μανόλο Χιμένεθ άκουσε μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ ερώτηση περί… επιλογής στόχων, ήταν ξεκάθαρος.

"Τα θέλουμε όλα" τόνισε ο τεχνικός της ΑΕΚ, που επεσήμανε πως ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από την ομάδα του μόνο για ένα δεκάλεπτο, ενώ ζήτησε ακόμα και συγγνώμη από τον Γαλανόπουλο, για την αλλαγή του την οποία ακύρωσε.

"Θα ήθελα να πω δυο λέξεις. Σήμερα παρόλο το παιχνίδι και το αποτέλεσμα, δεν είναι μια μέρα χαρούμενη για μένα. Με τις αποφάσεις που πήρα, ήμουν άδικος μ’ έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος στο μέλλον θα αφήσει το σημείωμα του. Θα ήθελα να επιβραβεύσω την συμπεριφορά που έχει ο Γαλανόπουλος. Και την ποιότητα. Αλλά δεν μπόρεσα να αποφύγω να είμαι άδικος μαζί του. Αλλά την ώρα που τον είχα έτοιμο για να παίξει, ο Αραούχο μου ζήτησε αλλαγή. Σήμερα ήμουν άδικος με τον Γαλανόπουλο. Το να κριτικάρουμε μετά από κάθε ματς, είναι εύκολο. Πάντα όμως υπάρχει ένας αντίπαλος που σ’ αφήνει να παίξεις ή όχι. Αν το ποδόσφαιρο ήταν τόσο εύκολο, θα μπορούσες να πιάσεις εύκολα το τζόκερ".

Για το «νεκρό» διάστημα:
"Το μόνο που μ’ ανησύχησε, ήταν τα τελευταία δέκα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Ήταν η μοναδική φάση, που ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από εμάς. Υπήρχε μια ανισορροπία για την οποία μιλήσαμε και την λύσαμε".

Δίνει αυτή η νίκη έξτρα ψυχολογία για τη συνέχεια:
"Το σίγουρο είναι πως υπάρχουν πολλά μας ακόμα, για να φτάσουμε μέχρι και τα πλέι οφ. Προηγούνται άλλα ματς. Στο κύπελλο όποια ομάδα και αν είναι, θα είναι σημαντικά παιχνίδια. Ανεξάρτητα από τον αντίπαλο".

-Κύπελλο ή πλέι οφ;
"Νομίζω πως θα ήμασταν μια μικρή ομάδα, αν έπρεπε να επιλέξουμε. Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα. Γνωρίζουμε όλοι το μέγεθος της. Ο στόχος είναι να κατακτήσουμε το κύπελλο και να μπούμε στα πλέι οφ και να πάμε ψηλά. Δεν υπάρχει κανένα θέμα να επιλέξω".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ