ΑΕΚ

Χιμένεθ στους παίκτες: "Βγάλτε πείσμα και εγωισμό"

Χιμένεθ στους παίκτες: "Βγάλτε πείσμα και εγωισμό"

Ο Μανόλο Χιμένεθ έστειλε, πριν τη σημερινή (03/05) προπόνηση, ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ενόψει του τελικού του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Καλύτερα από τον καθένα ξέρει ο Μανόλο Χιμένεθ τι σημαίνει ένας τελικός Κυπέλλου και γενικώς και ειδικώς για την ΑΕΚ. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που πηγαίνει ο ίδιος σε τελικό, ούτε η πρώτη φορά που θα κατακτήσει τέτοιο τρόπαιο, αν αυτό συμβεί, με την κιτρινόμαυρη προπονητική φόρμα.

Τέτοια ματς δεν χρειάζονται πολλά λόγια και… νουθεσίες από τον προπονητή. Γι' αυτό και ο Ισπανός τεχνικός μάζεψε τους παίκτες του πριν την έναρξη της σημερινής (3/5) προπόνησης στο κέντρο του γηπέδου και τους είπε λίγες και ξεκάθαρες κουβέντες για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

"Έχουμε μπροστά μας έναν τελικό Kυπέλλου. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το χαρείτε. Ένας τελικός. Και τον τελικό πρέπει να τον ευχαριστηθείτε γιατί κανείς δεν ξέρει πότε θα έχετε την ευκαιρία ξανά στην καριέρα σας, να παίξετε ένα τέτοιο παιχνίδι. Ξέρετε και καταλαβαίνετε όλοι πόσο σημαντικό είναι αυτό είναι το παιχνίδι. Στα παιχνίδια αυτά, εκείνο που μετράει και θα παίξει καθοριστικό ρόλο, είναι το πείσμα και ο εγωισμός που θα βγάλει ο καθένας από εσάς στο γήπεδο", τόνισε, μεταξύ άλλών, στους παίκτες του ο Χιμένεθ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ