ΑΕΚ

Χιμένεθ στους παίκτες: "Τον αντίπαλο και... ύπνο"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÁÏÕÓÔÑÉÁ ÂÉÅÍÍÇÓ / EUROPA LEAGUE / AEK - AUSTRIA WIEN / ×ÉÌÅÍÅÈ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÁÏÕÓÔÑÉÁ ÂÉÅÍÍÇÓ / EUROPA LEAGUE / AEK - AUSTRIA WIEN / ×ÉÌÅÍÅÈ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ, λόγω του σημερινού παιχνιδιού με την Κέρκυρα (11/12 - 19.30), δεν επέτρεψε πολλά... πηγαδάκια μεταξύ των παικτών της ΑΕΚ μετά την κλήρωση των "32" του Europa League.

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ παρακολούθησαν την κλήρωση για τη φάση των 32 του Europa League στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή για σημερινό (11/12) ματς πρωταθλήματος με την Κέρκυρα.

Όμως το πρώτο που είχε στο μυαλό του ο Μανόλο Χιμένεθ, είναι να μην χαθεί η συγκέντρωση των παικτών. Γι αυτό και μετά το μεσημεριανό γεύμα, οι παίκτες της ΑΕΚ παρακολούθησαν όλοι μαζί την κλήρωση. Αλλά ο Χιμένεθ δεν επέτρεψε να γίνουν... πηγαδάκια. Μόλις βγήκε ως αντίπαλος η Ντιναμό Κιέβου, ο Ισπανός τεχνικός έστειλε τους παίκτες στα δωμάτιά τους για ξεκούραση ενόψει του παιχνιδιού με την Κέρκυρα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ