ΑΕΚ

Χιμένεθ στους παίκτες: "Να κρατήσουμε τη φιλοδοξία"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ έστειλε στους ποδοσφαιριστές του μήνυμα για τη συνέχεια και στάθηκε στη φιλοδοξία που πρέπει να διατηρήσουν για τις αναμετρήσεις που έρχονται σε Super League Σουρωτή, Europa League και Κύπελλο Ελλάδας.

Από την αρχή της καλοκαιρινής προετοιμασίας, ο Μανόλο Χιμένεθ ζητά σταθερά από τους ποδοσφαιριστές του, να βγάζουν μέσα στο γήπεδο φιλοδοξία. Αυτή την λέξη χρησιμοποιεί ο Ισπανός τεχνικός. Και μια ανατροπή σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, από 0-2 σε 3-2, ίσως συνιστά την μεγαλύτερη απόδειξη πως οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έχουν αποκτήσει αυτή τη φιλοδοξία.

Τώρα το μήνυμα που έστειλε ο Χιμένεθ στους παίκτες του, ήταν να διατηρήσουν αυτή την φιλοδοξία και στα επόμενα ματς. Μήνυμα που φυσικά συνοδεύτηκε και από επιβράβευση της προσπάθειας που έκαναν. "Θέλω να σας δώσω πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνατε. Πιστέψατε πως μπορείτε να κερδίσετε και δεν εγκαταλείψατε ποτέ το ματς. Είμαι περήφανος για σας και θα ήμουν περήφανος ακόμα και αν δεν κερδίζαμε. Δείξαμε όμως, πως έχουμε φιλοδοξία. Και αυτή την φιλοδοξία, θα πρέπει να την κρατήσουμε και στη συνέχεια, στα ματς που έρχονται" τόνισε μεταξύ άλλων ο Ισπανός τεχνικός στους ποδοσφαιριστές του τη Δευτέρα (25/9) στα Σπάτα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ