ΑΕΚ

Χιμένεθ στους παίκτες: "Δεν ξέρω πώς πρέπει να αντιδράσω"

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και όσα θα πρέπει να γίνουν για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας.

Για τον Μανόλο Χιμένεθ το χθεσινό απόγευμα, ήταν "το πιο δύσκολο απ' όσα έχω ζήσει από τότε που ήρθα στην ΑΕΚ". Ο ίδιος ο Ισπανός τεχνικός το δήλωσε. Και πέρασε μια ακόμα πιο δύσκολη νύχτα, προσπάθωντας να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη στο ντέρμπι.

Να εξηγήσει τις δυο διαφορετικές εικόνες της ΑΕΚ. Και αυτό ακριβώς είπε και στους παίκτες του, μιλώντας τη Δευτέρα (3/4) στα αποδυτήρια. "Δεν ξέρω αν πρέπει να γίνω σκληρός μαζί σας ή να είμαι ψύχραιμος. Να εξοργιστώ ή να είμαι χαρούμενος. Αυτό που κάνατε στο δεύτερο ημιχρόνο, δεν είναι καθόλου εύκολο.

Μόνο μεγάλες ομάδες μπορούν να κάνουν τέτοια ανατροπή από το 0-2, απέναντι σε μια επίσης μεγάλη ομάδα. Γυρίσαμε ένα παιχνίδι, παρόλο που είχαμε τραγική εικόνα στο πρώτο ημίχρονο. Απέναντι σ' έναν μεγάλο αντίπαλο, αποδείξαμε πως είμαστε και εμείς μεγάλη ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν τραγικοί.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Πέρασα μια άσχημη νύχτα. Έψαχνα να βρω Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί και άλλα γκολ. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος μας έκανε μόνο μια φάση και μας έβαλε γκολ. Και αυτό θα πρέπει να το δούμε. Τώρα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ηρεμήσουμε και να προετοιμαστούμε για να παίξουμε έναν ακόμα τελικό" ήταν τα λόγια του Χιμένεθ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ