ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Σήμερα οι παίκτες έδωσαν τα πάντα"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ έμεινε ευχαριστημένος απ' την εικόνα της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως, εν αντιθέσει με το ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό, οι παίκτες του έδωσαν τα πάντα για τη νίκη.

Η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ χάρη στο γκολ του Τάσου Μπακασέτα και έμεινε "ζωντανή" στην μάχη για την κατάληψη της πρώτης θέσης στα playoffs.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Μανόλο Χιμένεθ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα των παικτών του, τονίζοντας πως, εν αντιθέσει με το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, έδωσαν τα πάντα για τη νίκη.

"Δεν ήταν καθόλου εύκολο να δουλέψουμε, ύστερα απ' την ήττα απ' τον Παναθηναϊκό. Υπήρχαν κάποιοι παίκτες που δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση για διαφορετικούς λόγους. Σήμερα έδωσαν τα πάντα, έκαναν αυτά που τους ζητήσαμε λόγω σεβασμού στην ΑΕΚ, λόγω σεβασμού στον εαυτό τους, λόγω σεβασμού στον κόσμο. Κάναμε αυτό που δεν κάναμε εναντίον του Παναθηναϊκού. Με βάση την εικόνα μας κόντρα σε ΠΑΟΚ εντός κι εκτός έδρας και Παναθηναϊκό εντός, θεωρώ πως μπορούμε να πάρουμε την πρώτη θέση. Αν σκεφτούμε τα άλλα δύο ματς, τότε όχι. Έχουμε την ευκαιρία, πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο", δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός στην κάμερα της NOVA.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ