ΑΕΚ

Χιμένεθ σε παίκτες: "Θυμάστε τι σας έλεγα για τον Μασούντ"

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ σύστησε τον Σοτζέι Μασούντ στoυς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στα Σπάτα και μίλησε με θερμά λόγια τον Ιρανό μεσοεπιθετικό.

Είναι γεγονός πως ο Μανόλο Χιμένεθ και εκτιμούσε πολύ τα προσόντα του Σοτζέι Μασούντ και ήθελε να συνεργαστεί μαζί του, ενώ, όπως είχατε διαβάσει στο Sport24.gr, ο Ισπανός τεχνικός έδινε πάντα μεγάλο βάρος στην εξουδετέρωση του Ιρανού, όταν το έβρισκε ως αντίπαλο. Και μ' αυτόν τον τρόπο, ο Χιμένεθ υποδέχθηκε και σύστησε τον Μασούντ στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, σήμερα (29/12) στα αποδυτήρια στα Σπάτα.

"Από σήμερα είναι μαζί μας ο Μασουντ. Να τον καλοδεχθούμε στην ομάδα και να τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί. Είναι ένας παίκτης που από παλιά ήθελα να συνεργαστώ μαζί του. Και θυμάστε τι σας έλεγα και τι οδηγίες σας έδινα για να τον εξουδετερώσουμε όταν τον είχαμε αντίπαλο. Και τώρα είναι κοντά μας", τόνισε ο Χιμένεθ, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή από τις προπονήσεις: "Ελπίζω να ξεκουραστήκατε αυτές τις μέρες και να περάσατε καλά με τις οικογένειες σας. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε καλά για να μπορέσουμε και πάλι να βρούμε τον ρυθμό μας και να είμαστε έτοιμοι όταν θα έχουμε το παιχνίδι".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ