ΑΕΚ

Χιμένεθ σε παίκτες: "Παίξαμε σαν μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για τη ρεβάνς με τη Ντινάμο στο Κίεβο. "Νικήσατε και τον διαιτητή", είπε για το ματς με Ξάνθη.

Για τον Μανόλο Χιμένεθ προφανώς και πλέον έχει απόλυτη προτεραιότητα το ματς της Πέμπτης (22/2) με τη Ντινάμο στο Κίεβο. Άλλωστε, γι' αυτό αφιέρωσε εκεί το μεγαλύτερο κομμάτι της ομιλίας του στους παίκτες της ΑΕΚ, σ' αυτό το παιχνίδι. Όμως, δεν θα μπορούσε να μην κάνει αναφορά και σε όσα έγιναν στο ματς με την Ξάνθη, ακόμα και με τη διαιτησία.

"Θέλω σας δώσω συγχαρητήρια για τη νίκη την Κυριακή. Και για την εμφάνισή σας, αλλά και για το γεγονός πως νικήσατε και τον διαιτητή. Αυτό έγινε την Κυριακή. Μπορεί να γίνουν και άλλα τέτοια, αλλά εσείς δεν θέλω να το σκέφτεστε, ούτε χρειάζεται. Εσείς να κάνετε το παιχνίδι σας".

Για την ρεβάνς του Europa League, ο Ισπανός προπονητής έκανε ειδική αναφορά στις ακραίες καιρικές συνθήκες: "Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα ματς που θέλουμε να κερδίσουμε και να πάρουμε την πρόκριση. Στο πρώτο παιχνίδι δείξαμε ότι θέλουμε τη νίκη και παίξαμε σαν μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Θέλω να δώσετε μεγάλη προσοχή στις καιρικές συνθήκες. Θα έχει πολύ κρύο και δεν θα είναι εύκολες συνθήκες".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ