ΑΕΚ

Χιμένεθ σε παίκτες: "Είμαι υπερήφανος για εσάς"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ έζησε έντονα το ντέρμπι και τους πανηγυρισμούς και μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μετά την λήξη του ματς.

Όλο το ντέρμπι το έζησε έντονα. "Κολλημένος" πάνω στη γραμμή του πλαγίου, να δίνει συνεχώς οδηγίες και να πιάνει κουβέντα, αν χρειαζόταν, ακόμα και με τον… Φορτούνη. Κι όσο έντονα έζησε ο Μανόλο Χιμένεθ το ματς, άλλο τόσο και τους πανηγυρισμούς για τη νίκη.

Αμέσως μετά το γκολ του Γιακουμάκη, ο Ισπανός τεχνικός βρέθηκε "κλειδωμένος" στην αγκαλιά του Νίκου Λυμπερόπουλου, ενώ στα πανηγύρια μέσα στα αποδυτήρια, ήταν πρώτος και καλύτερος. Τους αγκάλιαζε και έδινε συγχαρητήρια σ’ όλους. Ήταν περήφανος για τους παίκτες του και τους το είπε.

"Να ξέρετε πως είμαι υπερήφανος για εσάς. Θα το έλεγα ακόμα και αν δεν είχαμε κερδίσει. Αλλά δείξατε πως έχει καρδιά και ψυχή και πιστεύετε στην ομάδα", ήταν τα λόγια του Χιμένεθ στους παίκτες της ΑΕΚ, στα αποδυτήρια του γηπέδου αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι.

Βεβαίως ο Ισπανός τεχνικός πολύ θα ήθελε να δώσει ρεπό για σήμερα (5/2) στους ποδοσφαιριστές του. Άλλωστε το κέρδισαν με το σπαθί τους. Όμως υπάρχει η ρεβάνς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την προσεχή Τετάρτη (7/2), που δεν επιτρέπει αυτή την πολυτέλεια. Το μόνο που μπορούσε να κάνει ο Χιμένεθ για να δώσει λίγο χρόνο στους παίκτες του να αποφορτιστούν, ήταν να μεταφέρει την ώρα έναρξης της σημερινής προπόνησης, από το πρωί στο απόγευμα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ