ΑΕΚ

Χιμένεθ σε παίκτες: "Ακόμα δεν έχουμε τελειώσει"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΙΜΕΝΕΘ
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΙΜΕΝΕΘ ICON

Συγχαρητήρια αλλά και μήνυμα για χαμηλούς τόνους ενόψει και της ρεβάνς, έστειλε στους παίκτες ο Μανόλο Χιμένεθ, ήδη από τα αποδυτήρια του "Γ. Καραϊσκάκης".

Έντονα έζησε την κάθε στιγμή του ντέρμπι στο Φάληρο ο Μανόλο Χιμένεθ. Και ακόμα πιο έντονα και τα δυο γκολ που πέτυχε η ΑΕΚ, τα οποία πανηγύρισε, όπως συνηθίζει πάντα, με high five μ’ όλους τους παίκτης που κάθονται στον πάγκο. Ενώ μετά την λήξη του ματς και ο Ισπανός τεχνικός, μπήκε στο γήπεδο μαζί μ’ όλους τους ποδοσφαιριστές και πανηγύρισε την σημαντική νίκη.

Όμως ο Χιμένεθ ξέρει καλά πως η ΑΕΚ ακόμα δεν έχει βάλει στην… τσέπη της, το εισιτήριο για τον τελικό. Και ήδη από τις πρώτες στιγμές μετά το τέλος του παιχνιδιού και από τα αποδυτήρια του γηπέδου Καραϊσκάκη, ξεκίνησε την επιχείρηση "προσγείωσης" των ποδοσφαιριστών του ενόψει της ρεβάνς. Βεβαίως κανείς από τους "κιτρινόμαυρους" δεν ξέφυγε στους πανηγυρισμούς, καθώς και οι παίκτες ξέρουν καλά πως έχουν δουλειά να ολοκληρώσουν στο ΟΑΚΑ.

Ωστόσο ο Χιμένεθ, εκτός από συγχαρητήρια, έδωσε και το… σύνθημα για την ρεβάνς. "Ήταν μια μεγάλη νίκη και πρέπει να το χαρούμε. Σας αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια, αλλά πρέπει να είμαστε και ήρεμοι. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Υπάρχει και ένα δεύτερο παιχνίδι. Δεν έχουμε τελειώσει" ήταν τα λόγια του Ισπανού τεχνικού της ΑΕΚ, ο οποίος ανακοίνωσε στους παίκτες πως δεν υπάρχει προπόνηση για σήμερα (14/4) και ήταν ελεύθεροι να φύγουν για να περάσουν το Πάσχα με τις οικογένειες τους. Επόμενο ραντεβού στα Σπάτα για προπόνηση, είναι την Δευτέρα (17/04).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ