ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Πιστέψτε στους εαυτούς σας"

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χιμένεθ μίλησε στους ποδοσφαιριστές και για το ματς με τον Πανιώνιο και για τον ΠΑΟΚ και για τη συνέχεια γενικώς.

Στο ματς της Νέας Σμύρνης δεν ήταν η πρώτη φορά επί Μανόλο Χιμένεθ, που η ΑΕΚ δεν κατάφερνε να κερδίσει. Άλλωστε ήταν η τρίτη σερί εκτός έδρας ισοπαλία για το πρωτάθλημα, με τον Ισπανό τεχνικό στον πάγκο.

Όμως η αλήθεια είναι πως ήταν η πρώτη φορά, που όλοι στην ΑΕΚ, από τον Χιμένεθ μέχρι και τους παίκτες, ήταν τόσο «σκασμένοι», διότι θεωρούσαν πως έχασαν μέσα από τα χέρια τους μια νίκη.

Μάλιστα ο Ισπανός τεχνικός, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του στη σημερινή (7/3) μίλησε για νίκη που έκανε δώρο η ΑΕΚ και ζήτησε από τους παίκτες του να πιστέψουν επιτέλους στους εαυτούς τους. Ενώ αναφέρθηκε και στα… ντέρμπι που ακολουθούν:

"Είναι σίγουρο πως είμαστε όλοι απογοητευμένοι που δεν κερδίσαμε το ματς τον Πανιώνιο. Δώσαμε το δικαίωμα να μας πάρει ο αντίπαλος την ισοπαλία. Το μόνο που με κάνει χαρούμενο, είναι πως παρά το γεγονός πως δεν χάσαμε, είστε όλοι στεναχωρημένοι και αισθάνεστε, σαν να έχετε χάσει.

Να ξέρετε όμως, πως αυτή την ισοπαλία, την δώσαμε εμείς στον αντίπαλο. Είπαμε στο ημίχρονο να μπούμε στο δεύτερο και να πετύχουμε δεύτερο γκολ και να τελειώσουμε το ματς. Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γυρίσατε πίσω. Δεν πιέζαμε καθόλου και αφήναμε πολλούς χώρους ανοικτούς.

Χάσαμε άλλους δυο βαθμούς. Με μένα στον πάγκο, μετράω τέσσερις χαμένους βαθμούς. Με τον Πανιώνιο και με τον Ηρακλή. Πλέον σίγουρα δεν έχουμε κανένα άλλο περιθώριο. Ξέρω πως ότι έχει γίνει από την αρχή της σεζόν, μας τραβάει προς τα πίσω, αλλά εμείς πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Τέλειωσε τώρα το ματς με τον Πανιώνιο και έχουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που είναι δυνατός μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Για εμάς όμως, υπάρχει μόνο η νίκη.

Έχουμε μόνο ντέρμπι μπροστά μας και πρέπει να πιστέψετε περισσότερο στους εαυτούς σας. Πρέπει να καταλάβετε πως είστε πολύ καλή ομάδα και να μην δίνετε δικαίωμα στους αντιπάλους" ήταν τα λόγια του τεχνικού της ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ