ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Πέρασα υπέροχα στην ΑΕΚ, αλλά δεν γινόταν να μείνω άλλο"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανέφερε σε δηλώσεις του πως ήταν προσωπικοί οι λόγοι που τον έκαναν να αφήσει την ΑΕΚ και να επιστρέψει στην Ισπανία.

Στην πατρίδα του για οικογενειακούς λόγους έπρεπε να επιστρέψει ο Μανόλο Χιμένεθ, όπως εξήγησε σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα "Live Sport". Ο Ισπανός προπονητής ανέφερε πως πέρασε υπέροχα στην ΑΕΚ, αλλά δεν μπορούσε να μείνει άλλο στη χώρα μας, γι' αυτό και πήρε τον δρόμο της επιστροφής στα πάτρια εδάφη.

"Πέρασα υπέροχα στην ΑΕΚ, αλλά δεν γινόταν να μείνω άλλο. Υπήρχαν προσωπικοί λόγοι που με υποχρέωσαν να πάρω τον δρόμο του γυρισμού. Θα έχω πάντα στην καρδιά μου την ΑΕΚ και της εύχομαι κάθε επιτυχία", ανέφερε ο Χιμένεθ και σύμφωνα με το δημοσίευμα δεν υπήρχε καμία σημαντική διαφορά σε οικονομικά θέματα, αλλά επιθυμούσε να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του.

Γι' αυτό θα αναλάβει τη Λας Πάλμας στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας αντί να διεκδικήσει την προοπτική της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League με την Ένωση. Μάλιστα, είπε "όχι" σε προτάσεις από Σαουδική Αραβία και Κίνα, ώστε να βρίσκεται δυο ώρες από τη Σεβίλλη, που είναι τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ξέρει το υλικό, ξέρουν τον Ουζουνίδη
ΑΕΚ-Χιμένεθ-Ουζουνίδης: Ευτυχία στα τρία
VIDEO: Η αποχώρηση του Ουζουνίδη από τα γραφεία της ΑΕΚ
Ουζουνίδης διότι...
Οι πρώην "πράσινοι" που συναντάει ο Ουζουνίδης στην ΑΕΚ
Επίσημο: Στην ΑΕΚ ο Ουζουνίδης
Το "ευχαριστώ" του Σιμόες στον Χιμένεθ
Χιμένεθ: "Πάω στη Λας Πάλμας"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ