ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Πάμε τώρα για τελικούς"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Στην ομιλία που έκανε ο Μανόλο Χιμένεθ στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στα αποδυτήρια, έδωσε σύνθημα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Πριν καν προκύψει αυτή η διακοπή του πρωταθλήματος, στην ΑΕΚ είχαν ήδη μπει σ’ ένα συνεχόμενο "γαϊτανάκι" παιχνιδιών, που είχαν όλα χαρακτήρα τελικού. Όμως στην τελική ευθεία για την επίτευξη των στόχων, οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης θα μπουν τώρα.

Κι ο Μανόλο Χιμένεθ έστειλε στους παίκτες του, ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Με το μυαλό στην προοπτική να αρχίσει και πάλι την Κυριακή το πρωτάθλημα και μάλιστα με ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (01/04, 19:30), ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε καλή προετοιμασία μόνο για… τελικούς, στην ομιλία που έκανε στους παίκτες του πριν την πρώτη προπόνηση της εβδομάδας.

"Θα πρέπει να αρχίσουμε να μπαίνουμε σε αγωνιστικό ρυθμό. Έχουμε μπροστά μας μόνο τελικούς και ξεκινάμε από το ματς της Κυριακής. Θα πρέπει να δουλέψουμε καλά και να προετοιμαστούμε όσο πιο καλά γίνεται", ήταν τα λόγια του Χιμένεθ στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Βεβαίως η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, θα αρχίσει ουσιαστικά από την Τετάρτη (28/03), όταν και θα επιστρέψουν στα Σπάτα οι διεθνείς.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ