ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Πάμε στο Κίεβο για τη νίκη"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μανόλο Χιμένεθ στάθηκε στην ικανότητα της ΑΕΚ να "γεννάει" νέους πρωταγωνιστές σε κάθε παιχνίδι, ενώ τόνισε πως στόχος της Ένωσης είναι η νίκη-πρόκριση επί της Ντινάμο Κιέβου.

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στην κάμερα του ΑΕΚ TV μετά το 4-0 επί της Ξάνθης στο ΟΑΚΑ. Αναφερόμενος στο απίστευτο χατ-τρικ του Ογκνιεν Βράνιες, είπε χαρακτηριστικά ότι και ο ίδιος είχε κάνει καριέρα ως αμυντικός, αλλά τρία γκολ σε έναν αγώνα είχε πετύχει μόνο όταν ακόμα έπαιζε στην ομάδα του χωριού του, του Αραάλ της Ανδαλουσίας.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις δύο φάσεις που η Ένωση ζητάει πέναλτι, αλλά στην οργή που του προκάλεσαν στα πρώτα λεπτά του αγώνα, ενώ για μια ακόμα φορά εξήρε το πόσο έτοιμη είναι η ομάδα του να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις αγώνων τριών διοργανώσεων, αναδεικνύοντας διαφορετικούς πρωταγωνιστές κάθε φορά.

Τέλος, αναγνώρισε ότι η απόδοση και η άνετη νίκη της ΑΕΚ στον αγώνα με την Ξάνθη ήταν το καλύτερο κατευόδιο για το κρίσιμο ταξίδι στο Κίεβο και τη ρεβάνς της Πέμπτης (22/02, 20:00) με την Ντινάμο.

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το πρόγραμμα των τριών διεκδικητών του τίτλου
Τρις του Βράνιες και μαρτύρησε
Όλοι για όλα
Με το πόδι στο γκάζι η ΑΕΚ, 4-0 την Ξάνθη
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ