ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Ομάδα και οικογένεια"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χιμένεθ, τώρα που προστέθηκαν πέντε επιπλέον παίκτες, έστειλε μήνυμα πριν την έναρξη της πρωινής προπόνησης της Κυριακής (2/7). (VIDEO)

Η αλήθεια είναι πως τη σημερινή (2/7) μέρα, ο Μανόλο Χιμένεθ την περίμενε με ανυπομονησία. Και αυτό διότι στη δουλειά που κάνει εδώ στο Κίελτσε, προστέθηκαν ο Μάνταλος, ο Γιόχανσον, ο Βράνιες, ο Γαλανόπουλος και ο Κλωναρίδης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΙΕΛΤΣΕ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Σημαντικές μονάδες για την ομάδα. Και το γεγονός πως πλέον προστέθηκαν ακόμα πέντε παίκτες στη δουλειά, ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Χιμένεθ, να επαναλάβει τις βασικές αρχές της φιλοσοφίας της νέας ΑΕΚ.

Ο Ισπανός τεχνικός θέλει η ομάδα να γίνει... ομάδα. Και να λειτουργεί και ως οικογένεια. Κάτι που τόνισε ο Χιμένεθ στους παίκτες του, πριν από τη σημερινή πρωινή προπόνηση.

"Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να δουλέψουμε για να γίνουμε ομάδα. Και πρέπει να είμαστε οικογένεια. Θέλω να προσέχετε αυτά που κάνουμε και δουλεύουμε εδώ", τόνισε μεταξύ άλλων ο Ισπανός τεχνικός.

ΜΕΣΑ ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ

Από χθες (1/7) το βράδυ βρίσκονται στο Κίελτσε οι τέσσερις διεθνείς και ο Κλωναρίδης. Και από το πρωί μπήκαν στη δουλειά. Μπορεί να φόρεσαν ξεχωριστού χρώματος φανελάκια, όμως συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα.

Άλλωστε είχε μόνο τρέξιμο και λίγη μπάλα και μάλιστα υπό βροχή. Όσο για τον Κλωναρίδη, συναντήθηκε μετά από έξι χρόνια σε καλοκαιρινή προετοιμασία με τον Χιμένεθ. Ενώ έδειχνε να μπαίνει αμέσως στο κλίμα της ομάδας.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Αραούχο στο Sport24.gr για τον Λιβάγια
Η ιδέα για να αποκτήσει η Super League δικό της κανάλι
Ανέστης: "Πρώτα απ' όλα το πρωτάθλημα!"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ