ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Ο Μανωλάς μου θυμίζει τον Σέρχιο Ράμος"

Χιμένεθ: "Ο Μανωλάς μου θυμίζει τον Σέρχιο Ράμος"

Ο Μανόλο Χιμένεθ, με αφορμή το γκολ του Κώστα Μανωλά κόντρα στην Μπαρτσελόνα, παραχώρησε συνέντευξη στη "Marca" και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αμυντικό της Ρόμα, παρομοιάζοντάς τον με τον Σέρχιο Ράμος.

O Κώστας Μανωλάς συνεχίζει να αποτελεί θέμα συζήτησης στην Ευρώπη λόγω του γκολ που σημείωσε απέναντι στην Μπαρτσελόνα και το οποίο έστειλε τη Ρόμα στα ημιτελικά του Champions League. Μάλιστα, η " Marca" φιλοξενεί συνέντευξη του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος ήταν ο προπονητής που πίστεψε στις δυνατότητες του Έλληνα στόπερ και τον καθιέρωσε στην ΑΕΚ.

Ο τεχνικός της Ένωσης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ποιότητα του Έλληνα στόπερ, παρομοιάζοντάς τον με τον Σέρχιο Ράμος, αλλά και τον Ραφαέλ Βαράν.

"Ήταν ένα ακατέργαστο διαμάντι με απίστευτες ικανότητες. Είχε δύναμη και ταχύτητα όσο λίγοι, αλλά δεν μπορούσε να κοντρολάρει τον εαυτό του", τόνισε αρχικά ο Ανδαλουσιανός τεχνικός, ενώ συνέχισε λέγοντας πως "μου θύμιζε τον Σέρχιο Ράμος στην ακαδημία της Σεβίλλης και κυρίως στη δύναμη του".

"Επίσης είναι γρήγορος όσο ο Βαράν. Τον βλέπω ότι έχει τη δυνατότητα να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα του κόσμου. Είχα προσπαθήσει να τον πάρω στη Σαραγόσα, αλλά δεν ήταν δυνατό να κλείσει η μεταγραφή του, ενώ επίσης είχα δώσει γι' αυτόν καλές συστάσεις και στη Σεβίλλη", κατέληξε.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ