ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Νέος κανόνας για τους τερματοφύλακες στην Ελλάδα"

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΕΚ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΕΚ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ υποστήριξε πως η ΑΕΚ θα μπορούσε να πάρει τη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, βάσει εικόνας στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ άφησε αιχμές για την αποβολή του Γιάννη Ανέστη στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά τελικά έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) απ' τους Ζωσιμάδες χάρη σε εξαιρετικό γκολ του Πατίτο Ροντρίγκες στο 80ό λεπτό.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Μανόλο Χιμένεθ πως η Ένωση θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, βάσει εικόνας στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ άφησε αιχμές για την αποβολή του Γιάννη Ανέστη στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Νομίζω πως στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο, έτσι όπως παίξαμε, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Υπάρχει ένας κανόνας στην Ελλάδα, πως όταν ο τερματοφύλακας καθυστερήσει να εκτελέσει το ελεύθερο τον αποβάλλουν οι διαιτητές. Νόμιζα πως είναι νέος κανόνας γιατί συνέβη σε εμάς κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά δεν συνέβαινε παλαιότερα. Θεωρώ πως η ομάδα έπαιξε καλύτερα όταν αλλάξαμε το σύστημα σε 4-2-3-1".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ