ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Να μην αφήσουμε χώρους στη Μπριζ"

CHAMPIONS LEAGUE / ÓÕÍ ÔÕÐÏÕ ÊÁÉ ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÇÓ ÁÅÊ (Eurokinissi Sports)
CHAMPIONS LEAGUE / ÓÕÍ ÔÕÐÏÕ ÊÁÉ ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÇÓ ÁÅÊ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ αναχώρησε για το Βέλγιο και ο Μανόλο Χιμένεθ έδωσε μια ιδέα για το πώς θα αντιμετωπίσει την Μπριζ στα playοffs του Europa League. Τι δήλωσε ο Ισπανός προπονητής της Ένωσης. (AUDIO)

Η ΑΕΚ αναχώρησε το πρωί για το Βέλγιο και ο προπονητής της Ένωσης, Μανόλο Χιμένεθ, έδωσε μια ιδέα για το πώς θα αντιμετωπίσει την Μπριζ για τα playοffs του Europa League.

Πριν την αναχώρηση των"κιτρινόμαυρων", ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στους εκπροσώπους τύπου και ανέφερε με ποιο τρόπο θα προσεγγίσει τακτικά την σντιμετώπιση της βελγικής ομάδας.

"Αυτό που έχουμε σαν στόχο είναι να έχουμε ένα καλό παιχνίδι. Σκεφτόμαστε αποκλειστικά το επόμενο παιχνίδι και δεν σκέφτομαι κάτι άλλο.

Η Μπριζ είναι μια γρήγορη ομάδα, που μπορεί να δημιουργήσει κινδύνους και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μην τους αφήσουμε χώρους ή να δημιουργήσουν εκπλήξεις.

Το βασικό είναι να έχουμε ζυγαριά, να ζυγίζουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε σε σχέση με τον αντίπαλο. Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας δουλέψαμε κάποια συστήματα σε σχέση με τους αντιπάλους μας και το σημαντικό είναι η συμπεριφορά που θα έχουμε μέσα στο γήπεδο.

Είναι πολύ σημαντικό το να μπορέσεις να σκοράρεις, είναι πολύ σημαντικό το να μη δεχτείς γκολ και είναι σημαντικό να μη χάσεις. Είναι ξεκάθαρο ότι με την ΤΣΣΚΑ δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά ούτε ο αντίπαλος δημιουργήσε πολλές ευκαιρίες. Όμως, αυτές που δημιούργησε, τις έκανε γκολ".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ