ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Να ξεπεράσουμε και τον τραυματισμό του Γιόχανσον"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για τη νέα απώλεια στο στρατόπεδο των "κιτρινόμαυρων" μετά τον τραυματισμό του Γιόχανσον.

Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα περίπου τριών εβδομάδων, ένας σοβαρός τραυματισμός ήρθε να ρίξει βαριά σκιά πάνω από το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ. Όλοι στα Σπάτα ήταν επηρεασμένοι απ αυτό που συνέβη στον Γιάκομπ Γιόχανσον.

Ειδικά μάλιστα από την στιγμή που είδαν και τον Σουηδό μέσο με τις πατερίτσες στο προπονητικό κέντρο. Και πλέον ένα από τα μεγάλα στοιχήματα για τον Μανόλο Χιμένεθ, δεν είναι μόνο να βρει τρόπο να καλύψει το κενό (και) του Γιόχανσον ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και να "φτιάξει" και την ψυχολογία των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ. Επ' αυτού μίλησε ο Ισπανός τεχνικός στους ποδοσφαιριστές του, σήμερα (14/11) στα αποδυτήρια:

"Μετά τον Πέτρο (σ.σ. Μάνταλο), χάσαμε και τον Γιάκομπ (σ.σ. Γιόχανσον). Χάσαμε ακόμα ένα σημαντικό γρανάζι για τη μηχανή της ομάδας. Είναι και οι δυο παίκτες, δυο σημαντικά κομμάτια για την ομάδα μας και το σύνολο. Αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Είναι κάτι που μας έχει επηρεάσει όλους και είναι λογικό.

Όπως έγινε και με τον Πέτρο. Όμως όπως το ξεπεράσαμε με τον Πέτρο και συνεχίσαμε, πρέπει να το κάνουμε και τώρα. Να πάρουμε δύναμη και να κοιτάξουμε μπροστά γιατί έχουμε μπροστά μας σημαντικά παιχνίδια" τόνισε ο Χιμένεθ μεταξύ άλλων, στους παίκτες της Ένωσης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ