ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Να κοιτάξουμε μπροστά"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χιμένεθ προσπάθησε να ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ μετά το στραβοπάτημα με τον Απόλλωνα.

Ήδη από το Σάββατο(16/12) το απόγευμα, αμέσως μετά το ματς με τον Απόλλωνα, ο Μανόλο Χιμένεθ έβλεπε γύρω του μόνο σκυμμένα κεφάλια και απογοήτευση. Και με δεδομένο πως πλέον το στραβό αποτέλεσμα δεν μπορεί να αλλάξει, αυτό που θέλει ο Ισπανός τεχνικός, είναι να μην επιτρέψει να επηρεαστεί η ομάδα και οι παίκτες του, απ’ αυτό που έγινε.

Άλλωστε ο Χιμένεθ ήδη από χθες έχει μιλήσει για ατυχία και για μοναδικό ζήτημα, το γκολ που δεν ήρθε. Περίπου κάτι ανάλογο, είπε και στους ποδοσφαιριστές του, στην ομιλία που έκανε στη σημερινή (17/12) προπόνηση. Ο Χιμένεθ προσπάθησε να στείλει μήνυμα για τη συνέχεια και να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του.

«Είναι λογικό να είστε πικραμένοι από το χθεσινό αποτέλεσμα, όμως δεν θέλω να βλέπω απογοήτευση. Πρέπει να προχωρήσουμε και να συνεχίσουμε. Να ξέρετε πως δεν ήμασταν κακοί και δεν έχω παράπονα από την εικόνα που είχατε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Ήμασταν άτυχοι. Μας έλειψε μόνο το γκολ. Σίγουρα θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα, όμως στο χέρι μας είναι να μην αφήσουμε ξανά έτσι βαθμούς. Τώρα θα κοιτάξουμε το ματς της Τετάρτης που πρέπει να νικήσουμε και μετά θα ξεκουραστούμε και θα δουλέψουμε για να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι» ήταν μεταξύ άλλων, τα λόγια του Χιμένεθ στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ