ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Να έχουμε καλή αμυντική συμπεριφορά"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
Χιμένεθ EUROKINISSI SPORTS

Για το "διάβασμα" που έχει κάνει στη Ριέκα, μίλησε ο Μανόλο Χιμένεθ λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής της ΑΕΚ για την Κροατία.

Σ' όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως αντιπάλου, η ΑΕΚ πηγαίνει για να κερδίσει. Άλλωστε αυτό είναι και το σύνθημα που δίνει πάντα ο Μανόλο Χιμένεθ. Όμως ειδικά στο αυριανό (14/9) παιχνίδι με τη Ριέκα, ο πρώτος στόχος, είναι επιστρέψει η Ένωση στην Αθήνα αήττητη.

Γι αυτό και ο Χιμένεθ, λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για να "πετάξει" για την Κροατία σήμερα (13/9) το πρωί, στάθηκε στην αμυντική λειτουργία που πρέπει να έχει η ΑΕΚ.

''Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, έχουμε δουλέψει γι αυτό. Να έχουμε μια καλή συμπεριφορά στην άμυνα. Να τα δώσουμε όλα στο γήπεδο κι από εκεί και πέρα ότι ορίσει το ποδόσφαιρο. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας. Ελπίζω πως έχουμε καλή αγωνιστική κατάσταση. το αποτέλεσμα θα ορίσει την προσπάθεια''.

Σε ερώτηση για την επιλογή που θα κάνει στο σχήμα της άμυνας, ο Χιμένεθ απάντησε: ''Είναι αλήθεια πως στα προηγούμενα ματς πως είχαμε περισσότερους διαθέσιμους παίκτες στην άμυνα και στα άκρα, τώρα θα δούμε τι θα συμβεί''.

Το... ντεμπούτο του σε αποστολές εκτός έδρας για ευρωπαϊκό ματς, έκανε και ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Φυσικά ντεμπούτο από την θέση του τεχνικού διευθυντή, καθώς με την ΑΕΚ ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη ακόμα και σε ομίλους του Champions League.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ