ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Μπορεί ακόμα περισσότερα ο Αραούχο"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μίλησε και για το ντεμπούτο του Σέρχιο Αραούχο αλλά και για την εμφατική νίκη-πρόκριση της ΑΕΚ επί του Λεβαδειακού.

Προφανώς ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν ικανοποιημένος και από το εύρος της νίκης (6-0 επί του Λεβαδειακού και για τα δυο γκολ στο ντεμπούτο του Σέρχιο Αραούχο. Όμως, ο Ισπανός τεχνικός κράτησε "χαμηλά την μπάλα" και για την ΑΕΚ αλλά και για τον Αργεντινό φορ.

"Πιστεύω πως κάναμε ένα καλό ματς, αμυντικά και επιθετικά. Αυτός είναι ο δρόμος που θα ακολουθήσουμε. Αν δεν τα καταφέρουμε, τότε θα έχουμε κάνει λάθος. Και εγώ πιστεύω πως το παιχνίδι πήγε καλά λόγω της αξίας μας. Όχι ο αντίπαλος δεν είχε αξία. Είναι μόνο ένα ματς, μένει πολύς δρόμος για να διανύσουμε".

Για τις λίγες ευκαιρίες που δέχεται η ΑΕΚ και το μηδέν στην άμυνα: "Νομίζω πως στο ποδόσφαιρο πρέπει να υπάρχει ισορροπία στην άμυνα και στην επίθεση. Το γεγονός πως δεν δεχόμαστε ευκαιρίες, είναι συνολική δουλειά. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Έχουμε πολλή δουλειά. Δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι, στην θέση που είμαστε. Θέλω μια ομάδα με φιλοδοξία, που να τα δίνει όλα".

Ένα σχόλιο για τον Αραούχο, αλλά και για την καλή εμφάνιση του Μπακασέτα και του Βάργκας: "Νομίζω πως σε μια ομάδα που δουλεύει με φιλοδοξία, υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Όλοι οι παίκτες προσπαθούν να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Είμαι χαρούμενος για την προσπάθεια τους και με βάση την προσπάθεια τους, θα πάρουν και τον χρόνο συμμετοχής. Για τον Αραούχο, προέρχεται από μεγάλο χρόνο χωρίς δραστηριότητα. Σκόραρε δυο γκολ, αλλά θέλω ακόμα περισσότερα και μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Με την υπογραφή του Αραούχο, 6-0 η ΑΕΚ τον Λεβαδειακό
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ