ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Μόνο το γκολ μας έλειψε"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης απέδωσε το "στραβοπάτημα" της ΑΕΚ, στο γεγονός πως οι ευκαιρίες δεν έγιναν γκολ.

Η αλήθεια είναι πως στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού με τον Απόλλωνα, η ΑΕΚ και πίεσε και δημιούργησε ευκαιρίες. Όμως τις ευκαιρίες αυτές τις έχασε.

Και σ’ αυτή την… αστοχία στην τελική προσπάθεια, απέδωσε ο Μανόλο Χιμένεθ το στραβοπάτημα και την απώλεια της νίκης .Πάντως ο Ισπανός τεχνικός παραδέχθηκε πως στο τελευταίο 20άλεπτο, οι παίκτες του έπεσαν στην παγίδα του αντιπάλου.

"Έπρεπε να γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα. Η μόνη αλλαγή ήταν ο Λάζαρος και ο Γαλανόπουλος. Τι δεν πήγε καλά; Κάναμε 20 σουτ στον στόχο και δεν βάλαμε ένα γκολ. Αυτό δεν πήγε καλά".

-Από την εικόνα της διαιτησίας στον πρώτο γύρο, είστε ικανοποιημένος;
"Δεν θέλω να μιλήσω για την διαιτησία. Είναι δύσκολο να σφυρίζεις. Όταν μια ομάδα προσπαθεί να κερδίσει χρόνο από το πρώτο λεπτό, δεν κερδίζει κανείς τίποτα, όταν μετά το 90’ παίρνει κίτρινη ο τερματοφύλακας".

- Τι χρειάζεται η ΑΕΚ για να μείνει στην κορυφή;
"Έπρεπε να είχαμε βάλει γκολ σε μια από τις ευκαιρίες. Είχαμε απόλυτα τον έλεγχο του παιχνιδιού. Έπρεπε μόνο να βάλουμε το πρώτο γκολ. Αυτό που έκανε η ομάδα σήμερα, ήταν να προσπαθήσει να παίξει. Είχε πολλές σέντρες, είχε πολλές κεφαλιές, έπαιξε καλά, αλλά δεν βάλαμε γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

-Πως μπορεί να διαχειριστεί η ΑΕΚ την απογοήτευση απ’ αυτή τη γκέλα;
" Ακόμα το πρωτάθλημα, έχει πολύ δρόμο. Αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε περισσότερα για να κερδίσουμε. Αυτό που μας έλειπε, ήταν πως δεν βάλαμε την μπάλα στα δίχτυα. Η ομάδα κατέληξε να παίζει με τέσσερις επιθετικούς και να μην σκοράρει. Δεν είναι το θέμα πόσοι επιθετικοί θα παίζουν, αλλά να σκοράρουμε. Και δεν το κάναμε".

-Ο Μασούντ είναι ένας παίκτης που βρίσκεται στο μυαλό σας;
" Σκέφτομαι μόνο τους παίκτες που έχουμε. Να επανέλθουν οι τραυματίες που έχουμε. Θα μιλήσει μόνο για τους παίκτες που έχω στην ΑΕΚ. Ο Μασούντ είναι ένας παίκτης που δεν ανήκει στην ΑΕΚ. Αν έκανα σχόλιο, θα ήταν έλλειψη σεβασμού".

-Θεωρείτε πως πέσατε στην παγίδα του Απόλλωνα;
"Θα συμφωνήσω απόλυτα. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για 70 λεπτά. Προσπαθώντας να σκοράρουμε αλλά χωρίς να το πετύχουμε. Όμως από εκείνο το σημείο και μετά, άρχισαν να γίνονται σέντρες και αυτό δεν είναι το παιχνίδι της ΑΕΚ".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ