ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Με στεναχωρεί ο τρόπος που δεχθήκαμε γκολ"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
Χιμένεθ EUROKINISSI SPORTS

Απογοητευμένος ο Μανόλο Χιμένεθ από το 2-2 με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο και κυρίως από την λειτουργία της ομάδας του στα μετόπισθεν.

Ο Μανόλο Χιμένεθ είδε την ΑΕΚ να δέχεται τα πρώτα γκολ επί των ημερών του ( στο 2-2 με τον Ηρακλή). Είδε επίσης την ομάδα του να μην κερδίζει ξανά, πάλι επί των ημερών του, σε εκτός έδρας ματς για το πρωτάθλημα. Και ο Ισπανός τεχνικός ήταν απογοητευμένος και από την εικόνα και από το αποτέλεσμα, ενώ μίλησε και για την αποβολή του Μπακάκη αλλά και το ντέρμπι.

«Πιστεύω ότι δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι με αυτό το παιχνίδι. Σήμερα η ομάδα μου άρεσε μόνο όταν βρεθήκανε να χάνουμε. Είδα τον αντίπαλο πολύ δυνατό σε κάθε διεκδίκηση της μπάλας και εμείς μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού τους δώσαμε ευκαιρία να κάνουν το παιχνίδι τους. Όταν χάνεις έναν ποδοσφαιριστή σαν τον Γκάλο είναι πάντα σημαντικό. Ο Μπακάκης έκανε καλό παιχνίδι, θεωρώ άδικη την πρώτη κάρτα επειδή μίλησε στον διαιτητή αλλά και τη δεύτερη επειδή έκανε θέατρο.

Μιλάμε για ένα ματς με πολλά φάουλ του αντιπάλου, κάποια από πίσω αλλά αυτό είναι θέμα διαιτητή. Δεν λέω ότι φταίει ο διαιτητής, είναι άλλη ιστορία ο διαιτητής, είπα ότι εμείς δεν παίξαμε καλά εκτός από τα τελευταία 20 λεπτά. Το μόνο που είπα ότι δεν είναι το ίδιο να κλωτσας τον αντίπαλο ή να μιλάς στο διαιτητή και να αποβάλλεται ο παίκτης που μιλάει στον διαιτητή».

Για το αν είχαν οι παίκτες το μυαλό στο ντέρμπι:

«Δεν θεωρώ ότι είχαμε το μυαλό μας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ότι μας επηρέασε αυτό. Ούτε το σημερινό παιχνίδι να μας επηρεάσει αρνητικά, απεναντίας να μας βοηθήσει. Κάποια στιγμή θα δεχόμασταν και γκολ. Με στεναχωρεί ο τρόπος που τα δεχτήκαμε τα γκολ που οφείλονται σε προσωπικά μας λάθη. Ο Ηρακλής έκανε σήμερα το παιχνίδι που τον βόλευε, εμείς δεν ήμασταν καλοί».

Για δεξί μπακ:

«Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να παίξουμε με 11, αν και στα τελευταία ματς δεν τελειώνουμε με 11 και αυτό με απασχολεί. Εμείς στο ντέρμπι θα καλύψουμε όλες τις θέσεις, σας εγγυώμαι ότι θα βρούμε ένα δεξί μπακ. Εγώ δεν μπορώ να παίξω, το δεξί το είχα μόνο για να στηρίζομαι».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ