ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Με Πανιώνιο, όπως στην Τούμπα"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Μανόλο Χιμένεθ έστειλε μήνυμα στους παίκτες του, για το ματς της Τετάρτης (17/05) στο ΟΑΚΑ με τον Πανιώνιο.

Η ΑΕΚ πήρε την Κυριακή (14/05) στην Τούμπα μια σημαντική νίκη και κυρίως μπήκε στη θέση του "οδηγού" της βαθμολογίας. Ωστόσο τα βήματα που πρέπει να κάνει ακόμα, μέχρι να φτάσει στην πρωτιά και το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, είναι πολλά και... επικίνδυνα.

Γι' αυτό και ο Μανόλο Χιμένεθ, μιλώντας στην κάμερα της Nova, έστειλε μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του, για τον τρόπο που πρέπει να διαχειριστούν τα επόμενα ματς. Αρχής γενομένης απ’ αυτό με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ την προσεχή Τετάρτη (17/05)

"Νομίζω ότι το επόμενο παιχνίδι θα είναι εξίσου δύσκολο, όπως όλα άλλωστε, είτε παίζουμε κόντρα στον ΠΑΟΚ, τον Πανιώνιο ή τον Παναθηναϊκό εντός ή εκτός έδρας. Εμείς θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας. Πρόκειται για τέσσερις πολύ δυνατές ομάδες, είναι μια ισορροπημένη διοργάνωση και θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη μάχη για την πρώτη θέση".

Για το τι πρέπει να κάνει η ΑΕΚ για να πάρει τη νίκη: "Τα χαρακτηριστικά του Πανιωνίου είναι ότι πρόκειται για μια επικίνδυνη ομάδα, μια δύσκολη ομάδα με έναν ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού. Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα κυρίως είναι η δική μου ομάδα και το τι θα πρέπει να κάνουμε εμείς για να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Σίγουρα θα μας δυσκολέψει στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά πρέπει να κάνουμε οτιδήποτε για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ