ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Με νέο γήπεδο η ΑΕΚ θα έχει καλύτερα αποτελέσματα"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
Χιμένεθ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ δήλωσε ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα, υποστήριξε πως η ομάδα του είναι κρίμα να παίζει στο ΟΑΚΑ, καθώς και ότι στο νέο γήπεδο τα αποτελέσματα θα είναι καλύτερα.

Στη σημασία να αποκτήσει η ΑΕΚ νέο γήπεδο στάθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου, μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, παρά την ήττα (0-1) από τον Ολυμπιακό. Διαβάστε όσα ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός της Ένωσης:

-Ανακουφιστήκατε με το τελικό αποτέλεσμα μετά τα όσα έγιναν στα τελευταία λεπτά;

"Δεν έπρεπε να βρεθούμε σε αυτή τη φάση, γιατί είχαμε τον έλεγχο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο Ολυμπιακός φάνηκε όταν του χαρίσαμε το γκολ και όταν αποβλήθηκε ο τερματοφύλακάς μας. Ο πρωταθλητής Ελλάδας δεν μας είχε δημιουργήσει σε καμία περίπτωση κάποιο πρόβλημα".

-Ήταν πιο δύσκολη η πρόκριση απ' όσο την είχατε στο μυαλό σας μετά το 1-2 στο Καραϊσκάκη;

" Noμίζω μέχρι το γκολ που τους χαρίσαμε, είχαμε τον έλεγχο και όταν έπαιρνε την μπάλα ο Αραούχο αυτομάτως υπήρχαν πιθανότητες για σκοράρισμα.

Η αποβολή του τερματοφύλακα πρέπει να μελετηθεί, να διδαχτεί γιατί ήταν κάτι που... τι να πω. Δεν έχω ξαναδεί ένας τερματοφύλακας που έχει έναν επιθετικό μπροστά του, να δέχεται δύο κίτρινες κάρτες σε 30 δευτερόλεπτα.

Δεν το έχω δει ποτέ στην καριέρα μου και νομίζω δεν πρόκειται να το ξαναδώ. Δεν ήταν μόνος του, ήταν ο Καρντόσο μπροστά του, λέγοντάς του ο τερματοφύλακάς μας να απομακρυνθεί, δέχτηκε κάρτες. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ήμασταν πολύ ανώτεροι από τον Ολυμπιακό".

-Η ΑΕΚ είναι ήδη στον τελικό. Έχετε κάποια προτίμηση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ ή Παναθηναϊκό;

" Πριν από αυτό το παιχνίδι, είχα πει ότι δείχνω μεγάλο σεβασμό σε όλους τους αντιπάλους. Τώρα δεν πρόκειται να το αλλάξω. Οι τέσσερις ομάδες που ήταν στα ημιτελικά, για εμένα ήταν με όλο τον σεβασμό στις υπόλοιπες ομάδες, ήταν οι καλύτερες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Είμαστε στον τελικό, είμαστε φιναλίστ, περάσαμε μία ομάδα που ήταν δύσκολο να την περάσουμε. Είτε είναι ο ΠΑΟΚ, είτε ο Παναθηναϊκός, θα είναι δύσκολο".

-Θα θέλαμε και ένα σχόλιο για τον κόσμο σήμερα.

" Τι να πω για τον κόσμο. Ξέρω ότι είναι καταπληκτικός, είναι κρίμα που του ΟΑΚΑ είναι τόσο μεγάλο. Αν ήμασταν σε πιο κλειστό γήπεδο, θα έμοιαζε με ένα καζάνι που έβραζε. Δημιουργούν ένα εκπληκτικό κλίμα. Την μέρα που η ΑΕΚ θα έχει το δικό της γήπεδο, θα παίρνουμε καλύτερα αποτελέσματα".

-Με την απουσία του Αϊντάρεβιτς, παίξατε με δύο χαφ. Τελικά ταιριάζει να παίζετε με δύο ή με τρεις χαφ;

" Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με όλους τους παίκτες μας. Όπως είχατε δει κι εσείς, κάναμε μία αλλαγή στο σύστημα όταν το σκορ ήταν 0-0. Όταν μπήκε ο Γαλανόπουλος είχαμε την απόλυτη ισορροπία στο κέντρο, τόσο ο Γιόχανσον, όσο και οι Σιμόες και Μάνταλος. Είχαμε τον έλεγχο ακόμα και όταν ο Ολυμπιακός έπαιζε με τρεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ