ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Μας στέρησαν το Κύπελλο"

ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του υποστήριξε ότι τα διαιτητικά λάθη στέρησαν από την Ένωση τη δεύτερη διαδοχική κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αμέσως μετά την λήξη του τελικού στο Πανθεσσαλικό, ο Μανόλο Χιμένεθ από την μια μεριά ξεχείλιζε από οργή για τις αποφάσεις των διαιτητών, ενώ από την άλλη, έβλεπε και τους παίκτες του να βρίσκονται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Προφανώς και πρώτο μέλημα για τον Ισπανό τεχνικό, ήταν να προσπαθήσει να στηρίξει και να ανεβάσει τους ποδοσφαιριστές του. Άλλωστε η σεζόν για την ΑΕΚ δεν τελείωσε. Γι αυτό και μπήκε στα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού και μίλησε στους παίκτες του. Ωστόσο δεν έκρυψε και την δική του οργή, για όσα έκαναν διαιτητής και επόπτης.

"Είμαι περήφανος για εσάς και την προσπάθεια που κάνατε. Δεν παίξαμε όσο καλά μπορούμε να παίξουμε. Αλλά σίγουρα ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλύτερος από μας. Αλλά δυστυχώς τα λάθη του διαιτητή μας στέρησαν την κατάκτηση του κυπέλλου. Ανθρώπινο λάθος είναι, όταν κάποιος δεν βλέπει κάτι για λίγους πόντους.

Όταν δεν βλέπεις μια απόσταση μέτρων, τότε δεν είναι λάθος, είναι κάτι άλλο. Όλοι είμαστε πολύ στεναχωρημένοι και εκνευρισμένοι, αλλά πρέπει όμως να ηρεμήσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά, διότι έχουμε ακόμα έξι σημαντικά παιχνίδια για να τελειώσει η χρόνια. Και πρέπει να συγκεντρωθούμε σ’ αυτά", τόνισε μεταξύ άλλων ο Χιμένεθ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ