ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Μακάρι να κάνουμε τόσες φάσεις"

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες, εντόπισε την αιτία της ισοπαλίας στην Ξάνθη, ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ.

Προφανώς και ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έμεινε ικανοποιημένος από τους δυο βαθμούς που άφησε η ΑΕΚ στην Ξάνθη. Γι αυτό και ήταν (και αυτός) σε φουλ ένταση μετά το τέλος του ματς. Όμως στη συνέντευξη Τύπου, ο Ισπανός τεχνικός στάθηκε περισσότερο στις χαμένες ευκαιρίες και απέδωσε πιο πολύ στην ατυχία, την απώλεια της νίκης.

"Η τύχη δεν μας βοήθησε σήμερα. Σε αντίθεση με την Ξάνθη και τον τερματοφύλακα της. Ημασταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αν και η Ξάνθη μπορούσε να πάρει την νίκη με το υπέροχο γκολ του Μπρίτο. Hμασταν πολύ ανώτεροι και με 11, και με 10 και με 9 παίκτες του αντιπάλου. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, πάνω από 20 ευκαιρίες. Μακάρι να κάνουμε σε κάθε ματς τόσες ευκαιρίες, αν το κάνουμε θα κερδίζουμε.

Με την Μίλαν το παιχνίδι θα είναι πολύ διαφορετικό. Η Μίλαν θα κάνει πολλές επιθέσεις σε σχέση με την Ξάνθη. Η Ξάνθη επέλεξε να κάνει το παιχνίδι της σήμερα. Υπολογίσαμε στις καθυστερήσεις, χάθηκαν 4 λεπτά, η Ξάνθη έκανε καθυστερήσεις. Έκανε άμυνα, αυτό που ξέρει να κάνει καλά. Θα μπορούσε να κερδίσει και τελικά πήρε ένα βαθμό.

Όποιος έχει δει καλά το παιχνίδι θα διαπιστώσει την ανωτερότητα της ΑΕΚ. Δεν μπορώ να λέω τι θα μπορούσε να γίνει για κάθε παιχνίδι. Μπορώ να λέω όμως ότι πρέπει να δουλεύουμε. Μακάρι τα παιχνίδια που δεν θα κερδίζω στην καριέρα μου, να είναι σαν το σημερινό".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ