ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Ξέρουμε να βάζουμε και φόρμα εργασίας"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΕΚ (ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΕΚ (ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ικανοποιημένος από τον τρόπο που ανταποκρίθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στις συνθήκες του παιχνιδιού με τον Πλατανιά, εμφανίστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Σε κάθε ματς, εκείνο που ζητά ο Μανόλο Χιμένεθ από τους ποδοσφαιριστές του, είναι να ψάχνουν για τη νίκη. Είτε πρόκειται για πρωτάθλημα, είτε και για Κύπελλο. Όμως για τον Ισπανό τεχνικό είναι σημαντικό και το πώς ανταποκρίνονται οι παίκτες της ΑΕΚ, στις συνθήκες που διαμορφώνονται σε κάθε ματς.

Και μπορεί το παιχνίδι με τον Πλατανιά να μην το κέρδισαν, παρ' όλα αυτά ο Χιμένεθ έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του, για τον τρόπο που ανταποκρίθηκαν στις συνθήκες του παιχνιδιού. Παράλληλα, αποκάλυψε πως ανατρίχιασε από την μαζική παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ στο γήπεδο.

"Πρώτα από όλα συγχαρητήρια παίκτες για συμπεριφορά τους. Το σύστημα είναι το λιγότερο σημαντικό. Το μόνο που θέλω, είναι οι παίκτες μου πάντα να επιδιώκουν τη νίκη. Σήμερα υπήρχαν πολλοί παράγοντες που θα μπορούσαμε να χάσουμε. Γήπεδο που δεν ευνοεί, αντίπαλος που έπαιξε πολύ δυνατά. Όμως η ΑΕΚ ξέρει να βγάζει το φράκο και να βάζει τη φόρμα εργασίας. Δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο σήμερα, αλλά αν πηγαίναμε για καλό ποδόσφαιρο, θα μπορούσαμε και να είχαμε χάσει"

Για τις πολλές διακοπές του παιχνιδιού: "Έχετε δίκιο, υπήρχαν πολλές διακοπές και είναι πολύ δύσκολο να παίξεις έτσι. Το παιχνίδι κατέληξε να είναι άσχημο σε θέαμα γιατί ο αντίπαλος μας ανάγκασε να παίξουμε διαφορετικά από ότι παίζουμε, αλλά κάθε ματς επιφυλάσσει και κάτι διαφορετικό".

Για την παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ σε μια τέτοια μέρα που είναι εργάσιμη: "Πάντα ανατριχιάζω όταν βλέπω αυτή την υποστήριξη του κόσμου, μόνο ευχαριστώ μπορώ να πω για αυτή την παρουσία τους".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ