ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Κλειδί η... ξεκούραση"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Για την συνέχεια των playoffs γενικώς αλλά και ειδικώς για το ντέρμπι της Τετάρτης (24/5) στη Λεωφόρο, μίλησε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, που κάποιες εξ αυτών προκάλεσαν μεγάλη έκπληξη, έκανε ο Μανόλο Χιμένεθ στο χθεσινό (21/5) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Όμως ο Ισπανός τεχνικός θεωρεί κλειδί την φρεσκάδα και την… ξεκούραση, προκειμένου μια ομάδα να αντέξει την διαδικασία των playoffs.

Και μάλιστα, μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο Ισπανός τεχνικός ξεκαθάρισε πως αυτό που θα κρίνει και το ντέρμπι της Τετάρτης (24/5) στη Λεωφόρο, θα είναι η φρεσκάδα των δυο ομάδων.

"Σίγουρα θα γίνει μια ακόμα σημαντική μάχη. "Κλειδί" θα αποτελέσει το ποια από τις δύο ομάδες θα εμφανιστεί πιο ξεκούραστη και ποια θα εκμεταλλευθεί το ροτέισον. Είναι μια τρέλα αυτή η διαδικασία, αφού ύστερα από μια τόσο μεγάλη σεζόν, υπάρχουν πολλά παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα.

Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, αφού τόσο ο Παναθηναϊκός όσο κι εμείς στοχεύουμε στη νίκη, προσπαθώντας να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο. Ανεξαρτήτως των επιλογών που έχει ο αντίπαλος θα είναι δύσκολο ματς".

- Ο τρόπος που θα προσεγγίσετε το ματς της Τετάρτης, θα έχει ομοιότητες με το παιχνίδι της πρεμιέρας μέσα στην Τούμπα;

"Μέσα στην έδρα του ΠΑΟΚ νικήσαμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και κόντρα στον Παναθηναϊκό. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Κάθε ματς είναι μια διαφορετική διαδικασία".

- Παρά την εντός έδρας ήττα απ' τον Πανιώνιο, συμφωνείτε ότι η ΑΕΚ κρατάει ακόμα την πρωτιά στα δικά της ...χέρια;

"Φυσικά και εξαρτάται από εμάς. Η αλήθεια είναι ότι κάναμε ένα βήμα πίσω μετά το άτυχο αποτέλεσμα που είχαμε κόντρα στον Πανιώνιο. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι, ειδικά στο α' ημίχρονο, αλλά με δεδομένο ότι είχαμε 80% κατοχή μπάλας και σε συνδυασμό με κάποιες ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, ήταν μια άτυχη στιγμή που μας κράτησε πίσω. Φυσικά όμως εξαρτάται από εμάς".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ