ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Καταπληκτική δουλειά"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χιμένεθ αποθέωσε την δουλειά που κάνουν οι ποδοσφαιριστές του, μετά τη νίκη στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού

Προφανώς και για τον Μανόλο Χιμένεθ, το πρώτο που έχει σημασία είναι η νίκη στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό και μάλιστα με σκόρ που δίνει επί της ουσίας από σήμερα (20/12) την πρόκριση.

Ωστόσο είναι σημαντικό για τον Ισπανό τεχνικό, το γεγονός πως η ΑΕΚ παρά τα προβλήματα και τις απουσίες της, έβγαλε αντίδραση μετά το στραβοπάτημα με τον Απόλλωνα και πήρε νίκη με εξαιρετική εμφάνιση. Και αυτό τόνισε ο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου.

«Τελειώνει το 2017 για την ΑΕΚ και θέλω να πω κάτι σημαντικό. Σήμερα έπαιξε μια ομάδα που σε σχέση με την αρχή της σεζόν της έλειπαν οκτώ παίκτες. Ο κόσμος πιέζει ότι πρέπει να τα κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Αυτό που κάνουμε είναι να προσπαθούμε, με σεβασμό στη δουλειά μας.

Σήμερα κάναμε μεγάλο παιχνίδι. Αν συγκρίνουμε ενδεκάδες στην αρχή και τώρα, βγαίνει αυτή η καταπληκτική δουλειά που κάνουν οι ποδοσφαιριστές. Είμαστε ζωντανοί και στις τρεις διοργανώσεις. Ο Παναιτωλικός τώρα θα ζητήσει εκδίκηση στο πρωτάθλημα. Δεν αλλάζω τη νίκη με μια νίκη στο πρωτάθλημα, μια ομάδα σαν την ΑΕΚ μπαίνει πάντα να κερδίσει αλλά υπάρχει και ο αντίπαλος».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ