ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Κάναμε καλό παιχνίδι"

Χιμένεθ: "Κάναμε καλό παιχνίδι"
Χαμογελαστοί οι προπονητές

Ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε πως η ομάδα του στάθηκε καλά στο φιλικό με την Χετάφε, αλλά ξεκαθάρισε πως οι παίκτες που έφυγαν ήταν τα βαρόμετρα της ομάδας την περσινή σεζόν.

Ο προπονητής της ΑΕΚ δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του το Σάββατο στην φιλική ήττα από την Χετάφε με 1-0, όμως επισήμανε κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με τις μεταγραφές.

"Δεν ήταν πολύ κακό το ημίχρονο. Έπρεπε να είχαμε αποφύγει το πρώτο γκολ και φυσικά μετά από αυτό άλλαξαν τα δεδομένα. Ειδικά όταν έχεις απέναντι σου μία ομάδα όπως η Χετάφε. Ένα καλό παιχνίδι με μία αντίπαλο που μας έφερε στην πραγματικότητα", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Κάναμε σοβαρό παιχνίδι από το οποίο καταλάβαμε πως πρέπει να βελτιώσουμε πολλά. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος. Έχουμε δουλέψει πολύ και στην Κέρκυρα και στην Σλοβενία κάναμε καλά παιχνίδια. Σήμερα το ευχαριστηθήκαμε. Ο τερματοφύλακας της Χετάφε ήταν ο καλύτερος παίκτης για εμένα".

Για την απώλεια του Ντιόπ και το αν χρειάζεται μεταγραφή η ΑΕΚ, είπε: "Και να μην τραυματιζόταν ο Γκέντσογλου πάλι έπρεπε να πάρουμε παίκτη. Είχαμε πολλές απώλειες σημαντικών παικτών που έκριναν τα περσινά καλά μας παιχνίδια. Ξέρω ότι δουλεύει η διοίκηση, αλλά το κενό του Ντιόπ είναι μεγάλο. Αν μπορέσουμε να φέρουμε ένα παίκτη καλώς, αλλιώς θα πρέπει να δουλέψουμε με αυτούς που έχουμε".

Τέλος για την Ντιναμό Τιφλίδας, τόνισε: "Η Ντιναμό έχει ιστορία και είναι δύσκολη ομάδα. Έχει παίκτες με επίπεδο. Να αναφέρω απλά ότι έχουν πετύχει πολλά γκολ στα προκριματικά, γεγονός που σημαίνει ότι είναι έτοιμοι και θα πρέπει να προσέχουμε".

Διαβάστε τι είπε και ο Γκουντγιόνσεν

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ