ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Καλύτερα μακριά από τον Άγιαξ"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Για την αυριανή (14/7) κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, μίλησε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ.

Στην Πολωνία θα βρει τον Μανόλο Χιμένεθ και τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, η αυριανή (14/07) κλήρωση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Και μπορεί ο Ισπανός τεχνικός να μην αναφέρθηκε στον αντίπαλο που θέλει, αλλά εμμέσως πλην σαφώς αποκάλυψε ποιόν σίγουρα δεν θέλει, ανάμεσα σε Άγιαξ, Μπριζ, Ντιναμό Κιέβου, Βικτόρια Πλζεν και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

ΚΙΕΛΤΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

"Όποια ομάδα θέλει ο Θεός. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια ομάδα που θα ήθελα να αποφύγω. Θα μπορούσα για παράδειγμα να πω τον Άγιαξ. Για την τακτική και την τεχνική που έχει στο παιχνίδι του, στοιχεία τα οποία θα μπορούσαν να αποτελέσουν και "σχολείο" για μας. Δεν μπορώ όμως να πω συγκεκριμένα ότι δεν θα ήθελα τη μια ή την άλλη ομάδα. Όλοι οι αντίπαλοί μας άλλωστε, όπως κι εμείς, είναι στο Champions League, είτε πρόκειται για πρωταθλητές είτε όχι".

Όσο για το όνειρο του Μανόλο Χιμένεθ: "Θέλω να μπούμε μαζί με τη Σεβίλλη στους ομίλους του Champions League. Στον ίδιο όμιλο και να πάρουμε μαζί την πρόκριση. Όπως λέω όμως, το να ονειρεύεσαι είναι δωρεάν και το να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα θέλει πολλή δουλειά".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ