ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Ιδού τα λάθη μας στο ματς με τον Πανιώνιο"

MEDIA DAY ΤΗΣ ΑΕΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
MEDIA DAY ΤΗΣ ΑΕΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χιμένεθ ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, τα λάθη που έκαναν στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο

Ήταν δεδομένο πως ο Μανόλο Χιμένεθ δεν είχε μείνει καθόλου ικανοποιημένος από την αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ στο ματς με τον Πανιώνιο. Όμως δεν είχε κάνει απολύτως καμία αναφορά στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού, καθώς υπήρχε και ένταση και απογοήτευση από την ήττα.

Ωστόσο στην σημερινή (19/5) πρώτη προπόνηση στα Σπάτα μετά το παιχνίδι, ο Χιμένεθ μίλησε στους παίκτες του αποκλειστικά για όσα έγιναν ή δεν έγιναν στην ήττα από τον Πανιώνιο, χωρίς καμία αναφορά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:

"Δεν κάναμε τίποτα απ' όσα είχαμε πει πριν από το παιχνίδι. Δεν δουλέψαμε καθόλου σωστά στο επιθετικό κομμάτι. Συνολικά όλη η ομάδα και όχι μόνο οι επιθετικοί. Δεν μπορέσαμε να βγάλουμε σωστές συνεργασίες από τα άκρα και να κάνουμε σωστές επιθέσεις.

Ενώ δεν μπορέσαμε ούτε να εκμεταλλευτούμε τις δεύτερες μπάλες που πήραμε από το κεφάλι κυρίως του Ούγκο (σ.σ. Αλμέιδα), όταν μπήκε στο ματς. Δεν κάναμε καθόλου καλό παιχνίδι επιθετικά, ενώ και αμυντικά είχαμε ζητήματα στις επιστροφές μας" τόνισε ο Χιμένεθ, ενώ έκανε και ειδικές παρατηρήσεις για επιμέρους λάθη, στο παιχνίδι της ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ