ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Η Ευρώπη μπορεί να περιμένει"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Συγκέντρωση στο πρωτάθλημα ζήτησε ο Ισπανός τεχνικός, Μανόλο Χιμένεθ, από τους παίκτες της ΑΕΚ. Κεντρικό πρόσωπο στα Σπάτα ο Ανέστης

Μπορεί ο Μανόλο Χιμένεθ να καμάρωσε την αγωνιστική εικόνα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στο ματς με την Μπριζ και να δήλωσε υπερήφανος. Μπορεί το χαμόγελο του Ισπανού τεχνικού να ήταν πλατύ και στη σημερινή (25/8) προπόνηση στα Σπάτα.

Όμως ο Χιμένεθ ήδη από την Πέμπτη (24/8) έλεγε πως ακόμα υπάρχει πολύς δρόμος για την ΑΕΚ. Και σε λιγότερο από 48 ώρες, υπάρχει ματς για το πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας. Γι αυτό και ο Ισπανός τεχνικός, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του σήμερα στα Σπάτα, αφού πρώτα έδωσε συγχαρητήρια για την πρόκριση, ζήτησε να γυρίσει ο… διακόπτης στο πρωτάθλημα.

"Σας αξίζουν συγχαρητήρια και για την εμφάνιση που κάνατε και για την πρόκριση. Είναι σημαντικό που θα δώσουμε και άλλα ματς στην Ευρώπη, σημαντικό που συνεχίζουμε. Αλλά αυτά θα τα δούμε όταν πρέπει. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό ματς στα Γιάννενα και πρέπει να το κερδίσουμε. Αυτό πρέπει να έχουμε μόνο στο μυαλό μας. Η Ευρώπη αργότερα", τόνισε μεταξύ άλλων ο Χιμένεθ.

Φυσικά και το κλίμα στα Σπάτα, στη σημερινή πρώτη προπόνηση μετά την πρόκριση, ήταν εξαιρετικό. Και γεμάτο χαμόγελα. Θεωρητικά το κεντρικό πρόσωπο θα ήταν ο Αντρέ Σιμόες με τα δυο γκολ απέναντι στη Μπριζ. Στην πράξη όμως, όλοι "έπεσαν"πάνω στον Γιάννη Ανέστη. Λόγω της πρώτης κλήσης του τερματοφύλακα της ΑΕΚ στην εθνική Ελλάδας. Και ο Ανέστης δέχθηκε συγχαρητήρια και από τον Χιμένεθ και τους συμπαίκτες του.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ