ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Για την ιστορία της ΑΕΚ"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ \\ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΒΙΕΝΝΗ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ \\ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΒΙΕΝΝΗ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Λίγο πριν "πετάξει" η αποστολή της ΑΕΚ για την Βιέννη, ο Χιμένεθ έδωσε το σύνθημα για την αυριανή (7/12) μάχη με την Αούστρια.

Το σημερινό (6/12) ταξίδι της ΑΕΚ στη Βιέννη, δεν είναι η πρώτη φετινή ευρωπαϊκή αποστολή εκτός έδρας. Ούτε το αυριανό (7/12) παιχνίδι με την Αούστρια είναι η πρώτη ευρωπαϊκή μάχη. Όμως έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, πρόκειται για έναν τελικό για την ΑΕΚ.

Μάλιστα η αλήθεια είναι πως τόσο ο Μανόλο Χιμένεθ, όσο και οι παίκτες του, το φέρουν ελαφρώς βαρέως που δεν μπόρεσαν να «τελειώσουν» την πρόκριση νωρίτερα και χρειάζεται να πάνε σ’ έναν τέτοιο… τελικό. Κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής. Πάντως ο Χιμένεθ έδωσε σύνθημα πρόκρισης.

"Είναι αλήθεια πως είναι κρίμα που δεν έχουμε τελειώσει νωρίτερα την πρόκριση, γιατί κάναμε καλά παιχνίδια. Πάμε να παίξουμε για την ιστορία της ΑΕΚ και σε μια έδρα που ο αντίπαλος θα τα δώσει όλα. Στους παίκτες μου αυτό που θα πω είναι να παίξουν με σοβαρότητα, ενθουσιασμό και να ευχαριστούν το παιχνίδι, για να παλέψουν ώστε να πάρουν την πρόκριση" τόνισε μεταξύ άλλων ο Ισπανός κόουτς.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ