ΑΕΚ

Χιμένεθ για Λυμπερόπουλο: "Σίγουρα, θα συνεργαστούμε καλά"

Split.30.11.2010.
Trener AEK-a  Manuel Jimenez,odrzao je  prije pocetka treninga presicu i odgovaro na pitanja hrvatskih novinara. S nim je na presici bio i Nikos Liberopoulos.
Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Split.30.11.2010. Trener AEK-a Manuel Jimenez,odrzao je prije pocetka treninga presicu i odgovaro na pitanja hrvatskih novinara. S nim je na presici bio i Nikos Liberopoulos. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL PIXSELL

Ο Μανόλο Χιμένεθ και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς παρουσίασαν τον Νίκο Λυμπερόπουλο στα αποδυτήρια της ΑΕΚ. Οι κουβέντες του νέου τεχνικού διευθυντή της Ένωσης στους παίκτες της ομάδας.

Την παρουσίαση του νέου τεχνικού διευθυντή στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ανέλαβαν, όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sport24.gr, ο Μανόλο Χιμένεθ και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Αμφότεροι άλλωστε, γνωρίζουν πολύ καλά τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Ο Χιμένεθ αναφέρθηκε στην πρώτη συνεργασία που είχε με τον "Λύμπε", όταν ήταν ποδοσφαιριστής, μίλησε για το μέλλον και δεν παρέλειψε να κάνει και αναφορά στην αποχώρηση Μαϊστόροβιτς.

"Οφείλω ένα ευχαριστώ στον Ντανιελ, έκανε πολύ καλή δουλειά και πάντα υπάρχει λύπη για κάποιον που φεύγει. Με τον Νίκο συνεργάστηκα σαν προπονητής και παίκτης, είμαι σίγουρος τώρα ότι θα συνεργαστούμε πολύ καλά και από το καινούργιο του πόστο. Να του ευχηθούμε όλοι καλή επιτυχία".

Όσο για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ήταν λακωνικός και καλωσόρισε τον Λυμπερόπουλο. "Ο Λυμπε έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα στο παρελθόν, είναι γνωστός σε πολλούς, τον καλωσορίζω και όλοι θα τον βοηθήσουμε να έχει μια ακόμα επιτυχημένη αποστολή".

Τελευταίος τον λόγο πήρε ο Λυμπερόπουλος. Και αφού ευχαρίστησε τόσο τον Χιμένεθ, όσο και τον Μπάγεβιτς, είπε μόλις δυο κουβέντες στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Άλλωστε εκείνο που έχει σημασία πλέον, είναι η δουλειά και η συνεργασία.

"Δεν θα σας κουράσω με λόγια. Είστε πολύ καλοί παίκτες όλοι και είμαι σίγουρος ότι θα συνεργαστούμε άψογα για την επίτευξη των στόχων της ομάδας. Να έχουμε υγεία και όλα θα πάνε πολύ καλά. Ελπίζω με την παρουσία μου πρώτα απ όλα να βοηθήσω εσάς".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ