ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Γι' αυτό είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία"

ΑΕΚ-ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ (EUROPA LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΙΜΕΝΕΘ
ΑΕΚ-ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ (EUROPA LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΙΜΕΝΕΘ ICON

Ο Μανόλο Χιμένεθ, με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση μεταξύ της Μπιλμπάο και της Σεβίλλης, μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πορεία της ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα.

Παρά το γεγονός πως ο Μανόλο Χιμένεθ είναι προπονητής στο ελληνικό πρωτάθλημα και εδώ και πολλά χρόνια δεν δουλεύει στην πατρίδα του, οι… μετοχές του στο ισπανικό ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο εξακολουθούν να είναι ψηλά. Άλλωστε έχει σημαντικά επιτεύγματα, κυρίως ως προπονητής της Σεβίλλης.

Για παράδειγμα, ήταν στον πάγκο των Ανδαλουσιάνων, την τελευταία φορά που είχαν κερδίσει μέσα στο Σαν Μαμές την Ατλέτικ. Και ενόψει του επικείμενου παιχνιδιού της Σεβίλλης στο Μπιλμπάο, ο Χιμένεθ μίλησε στο " sevilla.abc.es".

Μάλιστα ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως "δεν έχω πάει στο νέο Σαν Μαμές, αλλά στο παλιό αναπνέεις ποδόσφαιρο", ενώ στην ερώτηση αν απολαμβάνει την δουλειά που κάνει στην ΑΕΚ, απάντησε: "Είναι αλήθεια αυτό. Έχω παίκτες που είναι απολύτως αφοσιωμένοι. Τα δίνουν όλα, δεν έχω κανένα παράπονο. Και είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ