ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Έχω πει τι θέλω, η διοίκηση κάνει ό,τι μπορεί"

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μετά το φιλικό της ΑΕΚ με τον Πλατανιά, ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για τις δοκιμές που έκανε, αλλά και για τις μεταγραφές υποθέσεις που απασχολούν την Ένωση.

Προφανώς ο Μανόλο Χιμένεθ έχει πολλά να (ξανα)σκεφτεί και πολλά να δουλέψει στις προπονήσεις μέχρι και το πρώτο ματς με την Μπριζ, μετά απ’ όσα είδα στο φιλικό με τον Πλατανιά. Κάτι άλλωστε που παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Ισπανός τεχνικός μετά την λήξη του ματς. Ενώ ο Χιμένεθ αναφέρθηκε και πάλι στις μεταγραφές, κάνοντας όμως… ντρίμπλες.

Είπε αρχικά: "Ήταν ένα σημαντικό τεστ ενόψει του παιχνιδιού με την Μπριζ. Έκανα κάποιες δοκιμές και τώρα θα ψάξουμε να βρούμε τις καλύτερες λύσεις, μέεσα από τη δουλειά που θα κάνουμε στις προπονήσεις τις επόμενες μέρες".

- Σας προβλημάτισε το γεγονός πως μετά το 60', η ΑΕΚ δεν έκανε κάποια ευκαιρία για γκολ;

"Με προβλημάτισε αυτό το γεγονός. Όμως έγιναν και κάποιες αλλαγές από εκείνο το σημείο και μετά και έδωσε και χρόνο συμμετοχής σε κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Νομίζω πως με την Μπριζ θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Πέρυσι περιμέναμε το γκολ από ένα πρόσωπο. Φέτος θέλουμε να πάρουμε γκολ από περισσότερους ποδοσφαιριστές. Και από παίκτες που παίζουν στα χαφ ή στα πλάγια".

- Για τον Αραούχο και τις μεταγραφές;

"Είναι ένα θέμα το οποίο το χειρίζεται αποκλειστικά η διοίκηση. Εγώ δεν χειρίζομαι το μπάτζετ της ομάδας. Εγώ λέω τις θέσεις που θέλουμε ενίσχυση. Και από εκεί και πέρα η διοίκηση αποφασίζει. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως ο πρόεδρος κάνει τα πάντα, για να ενισχυθεί η ομάδα.

Εγώ έχω πει πριν από την προετοιμασία τις θέσεις που θέλει η ομάδα ενίσχυση και για όλα. Από εκεί και πέρα η διοίκηση έχει κάνει ό,τι μπορεί περισσότερο, για να μπορέσει να καλύψει αυτά που είπαμε".

- Σας απασχολεί όλος αυτός ο θόρυβος γύρω από τον Γιόχανσον;

"Φυσικά και με απασχολεί. Υπάρχουν πάντα εξωτερικοί παράγοντες, που μπορεί να επηρεάσουν τις ισορροπίες μια ομάδας. Φέτος όλα ξεκίνησαν νωρίς, άλλοι ήρθαν, άλλοι έφυγαν, άλλοι ακόμα προσπαθούν να προσαρμοστούν. Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε, είναι να προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα, για να μην επηρεαστεί ο Γιόχανσον, απ' όλη αυτή την φημολογία των τελευταίων ημερών".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το πείραμα δεν πέτυχε

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ