ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Έχουμε μόνο ντέρμπι μπροστά μας"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ για τη συνέχεια και τους ζήτησε να είναι όλοι έτοιμοι να βοηθήσουν ενόψει των επικείμενων δύσκολων αναμετρήσεων.

Εκείνο που ο Μανόλο Χιμένεθ έχει μεταφέρει στους παίκτες του από την πρώτη μέρα που έχει αναλάβει, είναι όχι μόνο πως τους υπολογίζει όλους, αλλά πως θα τους χρειαστεί και όλους η ομάδα.

Άλλωστε το έχει κάνει και πράξη, με την μέχρι τώρα διαχείριση. Μάλιστα στη σημερινή (24/2) ομιλία στα αποδυτήρια, ο Χιμένεθ επανέλαβε στους παίκτες του, πως θα πρέπει να είναι όλοι έτοιμοι, καθώς ακολουθούν ματς που έχουν όλα τον χαρακτήρα του ντέρμπι.

"Αυτό που θέλω να σας ξαναπώ, είναι πως υπολογίζω σ’ όλους σας και πρέπει να είστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να βοηθήσετε την ομάδα. Είστε 24 παίκτες και ξέρω πως όλοι μπορείτε να βοηθήσετε. Από εδώ και πέρα έχουμε συνέχεια ντέρμπι μπροστά μας. Όλα τα ματς είναι ντέρμπι και θα χρειαστείτε όλοι. Το πρώτο που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας, είναι το ματς της Κυριακής με την Λάρισα. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Για να έχει αξία η νίκη επί του Ολυμπιακού, θα πρέπει να κερδίσουμε και την Λάρισα", ήταν τα λόγια του τεχνικού της ΑΕΚ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ