ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Έχουμε δικαίωμα να ονειρευόμαστε, θα ξεκινήσουν οι καλύτεροι"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ πιστεύει ακόμα πως παρά την ήττα με 2-0 στο ΟΑΚΑ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η ΑΕΚ έχει ακόμα ελπίδες πρόκρισης και θα τις εξαντλήσει στη ρεβάνς. Τι είπε ο Ισπανός προπονητής.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, πιστεύει ακόμα πως παρά την ήττα με 2-0 στο ΟΑΚΑ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η ομάδα του έχει ακόμα ελπίδες πρόκρισης και θα τις εξαντλήσει.

"Έχουμε δικαίωμα να ονειρευόμαστε για την πρόκριση. Πάμε στη Μόσχα για να κυνηγήσουμε τις ελπίδες που έχουμε και μας αναλογούν", είπε αρχικά ο Ισπανός κατά την αναχώρηση της Ένωσης, για να συμπληρώσει, αναφερόμενος στον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε η ΤΣΣΚΑ στο πρώτο ματς του ΟΑΚΑ:

"Στην Αθήνα μας προκάλεσε έκπληξη ο τρόπος που έπαιξε ο αντίπαλος, κυρίως λόγω έλλειψης συγκέντρωσης στις στημένες φάσεις".

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στην ενδεκάδα που προτίθεται να παρατάξει στη Μόσχα: "Έχω καταλήξει στην ενδεκάδα και θα αποτελείται από τους παίκτες που είχαν την καλύτερη εικόνα στις προπονήσεις".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ