ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Εσείς απαντάτε στο γήπεδο"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ έστειλε στους παίκτες της ΑΕΚ μήνυμα για την αντίδραση που θα πρέπει να βγάλουν, σε όλα όσα έχουν ακουστεί από την πλευρά του ΠΑΟΚ ενόψει του τελικού του Κυπέλλου.

Μπορεί ο Μανόλο Χιμένεθ να ήταν ο πρώτος που απόλαυσε με την ψυχή του όλες αυτές τις ανεπανάληπτες στιγμές στην φιέστα της ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Όμως εκείνο που θα ήθελε ο Ισπανός τεχνικός, είναι να βρεθεί τρόπος ώστε όλα αυτά που έζησε και ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές του, να μείνουν έξω από το προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει και ο τελικός του κυπέλλου. Και αυτό ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ο Χιμένεθ, πριν το ξεκίνημα της δουλειάς στη χθεσινή (7/5) προπόνηση.

Την πρώτη προπόνηση μετά την στέψη και την φιέστα του πρωταθλήματος. Ενώ ο Ισπανός έστειλε και ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους παίκτες του, για την αντίδραση που θα πρέπει να βγάλουν, σ’ όλα όσα έχουν ακουστεί από την πλευρά του ΠΑΟΚ.

"Ήταν καταπληκτικό αυτό που ζήσαμε όλοι. Το απολαύσαμε. Όμως η δουλειά μας δεν έχει τελειώσει. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να το δείξουμε από σήμερα.

Πρέπει από τώρα, να μπούμε μέσα στο γήπεδο και να δουλέψουμε συγκεκριμένα για τον τελικό. Έχετε διαβάσει τι γράφεται και έχετε ακούσει τι ακούγεται.

Αυτό που θα πρέπει να κάνετε, είναι να δώσετε τις δικές σας απαντήσεις, μέσα στο γήπεδο" ήταν, μεταξύ άλλων, τα λόγια του Χιμένεθ στους ποδοσφαιριστές του, πριν την χθεσινή (7/5) προπόνηση.

Και αυτή ήταν η πρώτη ομιλία του Ισπανού τεχνικού στην τελική ευθεία για την "μάχη" του κυπέλλου. Δεδομένα θα ακολουθήσουν και άλλες, όπως συνηθίζει σ' αυτές τις περιπτώσεις ο Χιμένεθ.

Ακόμα και βίντεο ενδεχομένως να επιστρατεύσει ο Ισπανός τεχνικός, για να δουλέψει και με το μυαλό των παικτών του.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σενάριο για Γκουστάβο και ΑΕΚ
Η κούπα της ΑΕΚ πήρε την θέση της
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ