ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Ελπίζω να έχουμε περισσότερη τύχη με τις διαιτητικές αποφάσεις στον τελικό"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Χιμένεθ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την πρόκριση στον τελικό και ευχήθηκε στον τελικό να υπάρχουν καλύτερες διαιτητικές αποφάσεις.

Η ΑΕΚ μετά από ένα ματς που κρίθηκε στο 94 χάρη στο εντυπωσιακό τέρμα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου επιβλήθηκε με 1-0 επί της ΑΕΛ και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου.

Όπως ήταν φυσιολογικό ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος. Ο Ισπανός κόουτς στις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά το ματς τόνισε: "Δεν σταματήσαμε να ψάχνουμε το γκολ, απέναντι στην καταπληκτική άμυνα της ΑΕΛ, αυτή η ομάδα είναι διαφορετική τόσο από το πρώτο παιχνίδι για το Κύπελλο, όσο και από αυτή που αντιμετωπίσαμε στο πρωτάθλημα πριν λίγους μήνες. Θέλω να συγχαρώ την ομάδα μου γιατί δεν τα παράτησε ποτέ, επίσης να συγχαρώ την ΑΕΛ για το εξαιρετικό αμυντικό παιχνίδι που έκανε.

Δεν έχω ζήσει ποτέ τόσο έντονη σεζόν όσο φέτος, μας έκανα κακό οι πολλές διακοπές, ελπίζω στο τέλος να υπάρχει δικαιοσύνη. Είμαστε σε έναν ακόμη τελικό Κυπέλλου, ελπίζω να έχουμε περισσότερη τύχη με τις διαιτητικές αποφάσεις. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο ΠΑΟΚ αγωνιστικά είναι μια δυνατή ομάδα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ