ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Είμαστε άνθρωποι, κάνουμε λάθη"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε και για τον Βράνιες και για τις μεταγραφές αλλά και για τη συνέχεια της ΑΕΚ σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έστειλε το ξεκάθαρο μήνυμα του στον Βράνιες. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πήγε στην προπόνηση και τοποθετήθηκε μέσω των αγαπημένων του social media. Εκείνος που απέμενε να πάρει θέση στο θέμα, ήταν ο Μανόλο Χιμένεθ. Και ο Ισπανός τεχνικός μιλώντας στην κάμερα της Nova, άφησε να φανεί πως και γι' αυτόν η υπόθεση Βράνιες, έχει κλείσει.

Πάντως ο Χιμένεθ μίλησε και για τις μεταγραφές, αλλα και για τη συνέχεια της ΑΕΚ σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το θέμα του Βράνιες: "Είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής όταν είναι στο 100%. θα προσπαθήσουμε με όλα τα μέσα να φτάσει και πάλι σε αυτό, ώστε να μας βοηθήσει να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Η ζωή ενός επαγγελματία είναι γεμάτη από εμπόδια, υπάρχουν επιτυχίες και λάθη. Είμαστε άνθρωποι και κάνουμε λάθη. Είναι σημαντικό να αντιλαμβανόμαστε τα λάθη και να συγχωρούμε. Σε έναν κόσμο τελειότητας, εγώ είμαι γεμάτος ατέλειες. Ο Βράνιες, από σήμερα, είναι πολύ σημαντικός από τη στιγμή που έχει ξεκαθαρίσει κάθε αμφιβολία. Είναι παίκτης της ΑΕΚ και πρέπει να προστατευτεί από την ΑΕΚ και το θέμα τελειώνει. Eίναι θέμα το οποίο έχει λήξει".

Για το αν έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές: "Κάναμε ένα 2017 πάρα πολύ καλό, αν μείνουμε έτσι, θα είναι καταπληκτικά, αν ενισχυθούμε, θα είναι επίσης, καταπληκτικά. Δεν είναι αναγκαιότητα να κάνουμε μεταγραφή. Να σκεφτόμαστε ότι εμείς που είμαστε εδώ πρέπει να δώσουμε λύσεις. Ήρθε ο Μασούντ, ήρθε ο Μοράν, αν έρθει κάποιος άλλος, είναι ευπρόσδεκτος, αν όχι, συνεχίζουμε. Ίσως το 2017 να άξιζε κάτι περισσότερο η ομάδα, αλλά θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι πολλές φορές το ποδόσφαιρο είναι άδικο, να δουλεύεις σκληρά και να έρθει ένα άδικο αποτέλεσμα".

Για το αν θα μείνει για πολλά χρόνια: "Φυσικά και είμαι χαρούμενος εδώ. Πέρυσι η απόφαση που πήρα να έρθω ήταν και εξαιτίας της αγάπης μου για την ομάδα. Δεν είμαι από αυτούς που θα βγουν να φιλούν το σήμα της ομάδας, αλλά τη σέβομαι και την έχω στην καρδιά μου".

Αν θα προτιμούσε πρόκριση επί του Ολυμπιακού ή επί της Ντιναμό Κιέβου: "Φαντάζομαι ότι ο κόσμος της ΑΕΚ θέλει να περάσουμε τον Ολυμπιακό. Είναι δύο πολύ σημαντικές προκρίσεις, κόντρα στη Ντιναμόθα γράψουμε ιστορία. Θα έχουμε χρόνο να μιλήσουμε για όλα τα παιχνίδια, αλλά κόντρα στον Ολυμπιακό είναι ένας πρόωρος τελικός. Με αυτή την κλήρωση, δώσαμε ικανοποίηση στις υπόλοιπες ομάδες. Σε αυτή τη διοργάνωση δεν αντιμετωπίζει μια ομάδα όλους τους αντιπάλους".

Για το παιχνίδι με τη Λάρισα: "Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχουν διάφορα… ενδιαφέροντα συστατικά, θα υπάρξουν πολλές δυσκολίες στο γήπεδο της Λάρισας. Ο αγωνιστικός χώρος δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση, θα είναι δύσκολο να κάνουμε παιχνίδι κατοχής, αλλά ελπίζω ο αγωνιστικός χώρος να δυσκολέψει και τη Λάρισα. Σίγουρα θα είναι έντονο παιχνίδι, μετά από μερικές ημέρες έχουμε ένα επίσης δυνατό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό".

Για το αν η ΑΕΚέχει το ρόστερνα ανταποκριθεί στο δύσκολο πρόγραμμα: "Νομίζω πως ναι. Το πιο σημαντικό είναι να θυμόμαστε ότι πέρυσι τα πήγαμε πολύ καλά με αρκετές απουσίες. Η ΑΕΚ είναι ικανή να δίνει τη μάχη της χωρίς σημαντικούς παίκτες όπως ο Μάνταλος και ο Γιόχανσον. Είναι για εμάς τόσο σημαντικό όσο ο Μέσι και ο Μπουσκέτς στη Μπαρτσελόνα".

Για το αν έχει αποφασίσει να παίξει επιθετικά κόντρα στη Λάρισα: "Είναι ξεκάθαρο το σύστημα και η πρόθεσή μας σε αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε να επιβάλουμε το παιχνίδι μας, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο αντίπαλος θέλει αποτέλεσμα".

Για το πως ζει ένα παιχνίδι μακριά από τον πάγκο: "Όλα τα παπούτσια μου είναι κατεστραμμένα από τα χτυπήματα στον τοίχο. Είναι ένας διαφορετικός τρόπος να κατευθύνεις την ομάδα. Η διαφορά είναι μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να φτάσει εντολή. Έχω έξοχους επαγγελματίες συνεργάτες και αυτό διευκολύνει τη δουλειά μου. Προσπαθούμε να είμαστε οικογένεια, σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και το καταφέρνουμε. Πάντα υπάρχουν προβλήματα στις οικογένειες. Eίναι πολύ σημαντική η δουλειά όλων, όχι μόνο των άμεσων συνεργατών, είναι οι φροντιστές, οι φυσικοθεραπευτές και οι υπόλοιποι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δεν πήγε στην προπόνηση της ΑΕΚ ο Βράνιες
"Θέλει μόνο Άντερλεχτ ο Βράνιες"
"Εντοπίστηκε'' ο Βράνιες
Μελισσανίδης σε Βράνιες: "Θα κοιτάς τους άλλους"
Στα Σπάτα ο Βράνιες
Η απάντηση του Βράνιες!
"Κράξιμο" στον Βράνιες από τους φίλους της ΑΕΚ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ