ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Είμαι περήφανος για σας"

MEDIA DAY ΤΗΣ ΑΕΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
MEDIA DAY ΤΗΣ ΑΕΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Το τελευταίο βράδυ του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, ο Χιμένεθ μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ¨.

Το τελευταίο φιλικό στην Πολωνία είχε τελειώσει, το… μπουρίνι με την «δολοφονική» κλωτσιά στον Γαλανόπουλο είχε περάσει και ο παίκτης ήταν καλά, επομένως είχε έρθει η στιγμή για όλους στην αποστολή της ΑΕΚ να χαλαρώσουν.

ΚΙΕΛΤΣΕ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Άλλωστε το δικαιούνταν, μετά από 17 ολόκληρες μέρες σκληρής δουλειάς. Σκληρής και «εξαιρετικής δουλειάς». Αυτή ήταν η αποτίμηση του Μανόλο Χιμένεθ και στο χθεσινοβραδινό (15/7) αποχαιρετιστήριο δείπνο στο Κίελτσε, το μετέφερε και στους ποδοσφαιριστές του. Ο Ισπανός τεχνικός τους μίλησε για την δουλειά που έγινε και γι αυτό που πρέπει να ακολουθήσει.

"Τώρα που τελείωσε το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα ήθελα να πω κάτι σε όλους. Κάνατε πολύ καλή δουλειά. Είμαι περήφανος για τη δουλειά που έχετε κάνει. Επειδή στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι εύκολο, αντίθετα όλα είναι πολύ δύσκολα, ελπίζω με αφετηρία αυτή μας τη συνάντηση, να είμαστε όλοι ενωμένοι στις δύσκολες στιγμές που ενδεχομένως να έρθουν.

Θα πρέπει να έχουμε στη σκέψη μας ότι με την προσπάθεια όλων, θα καταφέρουμε σπουδαία πράγματα. Ακόμα όμως κι αν στο τέλος δεν τα καταφέρουμε, εμείς θα έχουμε το κεφάλι ψηλά, γιατί μέσα μας θα ξέρουμε ότι τα έχουμε δώσει όλα. Θα ξέρουμε ότι έχουμε προσπαθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο" ήταν τα λόγια του Χιμένεθ, ενώ στη συνέχεια έδωσε πρώτος το μήνυμα της ενότητας. "Πάμε όλοι μαζί... 1 - 2 - 3 ...ΑΕΚ".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ