ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Δυνατοί και συγκεντρωμένοι"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Χιμένεθ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, όχι μόνο για το παιχνίδι της Κυριακής (14/5) με τον ΠΑΟΚ αλλά συνολικά για τα playoffs

Τα playoffs έτσι κι αλλιώς είναι σημαντικά για την ΑΕΚ, με δεδομένο πως ορίζουν και το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Όμως ειδικά μετά την απώλεια και του κυπέλλου, η πρωτιά αποτελεί τον μοναδικό στόχο που έχει απομείνει για την Ένωση.

Κάτι που δίνει ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα στην διαδικασία των playoffs, γι αυτό και ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει σταματήσει τις τελευταίες μέρες να μιλά στους παίκτες του και να τους προετοιμάζει. .

Όχι μόνο για το ματς της Κυριακής (14/5) με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για όλα τα παιχνίδια που έχει μπροστά της η ΑΕΚ, σ’ αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Με τον Ισπανό τεχνικό να ζητά από τους κιτρινόμαυρους, δύναμη, ένταση και συγκέντρωση.

"Δεν θέλω να έχετε καθόλου στο μυαλό σας, πως επειδή είναι το τέλος της περιόδου, τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας θα είναι πιο χαλαρά. Να είστε σίγουροι πως θα έχουν πολύ μεγάλη ένταση, θα είναι πολύ ανταγωνιστικά και θα έχουν υψηλές απαιτήσεις. Και θα πρέπει σ’ αυτές τις απαιτήσεις να ανταποκριθούμε, για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η πρώτη θέση. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι" τόνισε μεταξύ άλλων στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ο Χιμένεθ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ