ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Δεν υπάρχει Μίλαν"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΜΙΛΑΝ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / MILAN - AEK / ΧΙΜΕΝΕΘ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΜΙΛΑΝ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / MILAN - AEK / ΧΙΜΕΝΕΘ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ και έστειλε μήνυμα αλλαγής του... τσιπ από την Ευρώπη στο πρωτάθλημα.

Η ικανοποίηση του Μανόλο Χιμένεθ απ' όσα είδε από τους παίκτες του στο Μιλάνο, είναι δεδομένη. Δεδομένα και τα συγχαρητήρια που αξίζουν στους παίκτες, τα οποία ο Ισπανός τεχνικός έδωσε και στα αποδυτήρια του Σαν Σίρο και σήμερα (21/10) στα Σπάτα.

Δεδομένη ακόμα και η... υπερηφάνια που αισθάνθηκε ο Χιμένεθ, για την προσπάθεια των παικτών του. Άλλωστε το είπε και δημοσίως αλλά και... ιδιωτικώς εντός αποδυτηρίων. Όμως πλέον το ζητούμενο για τον Ισπανό τεχνικό, είναι να βγάλουν εντελώς οι παίκτες του από το μυαλό όσα έγιναν στο Σαν Σίρο και να επικεντρωθούν στη μάχη της Δευτέρας (23/10) με τον Ατρόμητο. Αυτό ήταν και το μήνυμα που έστειλε στους παίκτες του, στην ομιλία που έκανε.

"Θέλω να σας δώσω για μια ακόμα φορά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνατε στο Μιλάνο. Αυτό είναι που μετράει. Και θα έλεγα το ίδιο ακόμα και αν δεν είχαμε πάρει αυτό το αποτέλεσμα. Τώρα όμως πρέπει να αφήσουμε πίσω μας το παιχνίδι με την Μίλαν. Έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να σκεφτόμαστε, γιατί πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε τη νίκη", τόνισε μεταξύ άλλων ο Χιμένεθ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ