ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Δεν θέλω να είναι μουτρωμένοι όσοι δεν παίζουν"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Χιμένεθ EUROKINISSI SPORTS

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση εντός των αποδυτηρίων της ΑΕΚ, έστειλε ο Μανόλο Χιμένεθ στην ομιλία του στα Σπάτα/

Εκείνο που ο Μανόλο Χιμένεθ έχει ξεκαθαρίσει στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ από την πρώτη στιγμή που έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία, είναι πως τους υπολογίζει όλους και πως προτίθεται να τους χρησιμοποιήσει όλους. Κάτι που ως έναν βαθμό, το έχει κάνει στα μέχρι τώρα παιχνίδια.

Από την άλλη μεριά, το γεγονός πως πλέον υπάρχουν πολλές και ποιοτικές λύσεις, βάζει δύσκολα στον Ισπανό τεχνικό, ως προς την διαχείριση του υλικού. Υπό την έννοια πως αναγκαστικά κάποιοι παίκτες, θα πρέπει να μείνουν στον πάγκο. Και αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει έτσι κι αλλιώς, σε κανέναν ποδοσφαιριστή.

Γι' αυτό και ο Χιμένεθ έσπευσε σήμερα (14/3), μιλώντας στους παίκτες της ΑΕΚ, να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα, για τον τρόπο που οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει να… διαχειριστούν, τις επιλογές που κάνει.

"Σας έχω ξαναπεί ότι σας υπολογίζω όλους και θα χρειαστεί να βοηθήσετε όλοι. Προσπαθώ να είμαι δίκαιος μ’ όλους και πρέπει να το καταλαβαίνετε. Δεν θέλω να είναι μουτρωμένοι όσοι δεν παίζουν. Καταλαβαίνω πως όλοι θέλετε να παίζετε. Αλλά όταν μπαίνετε εδώ, θέλω να δουλεύετε για να είστε όλοι έτοιμοι.

Δεν θέλω να βλέπω κάποιους που να είναι μουτρωμένοι. Όποιος αισθάνεται έτσι, καλύτερα να μείνει στο σπίτι του, διότι έτσι δεν βοηθά την ομάδα", τόνισε μεταξύ άλλων ο Χιμένεθ στους παίκτες της ΑΕΚ, χωρίς να κάνει αναφορά στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Εξάλλου, είχε ήδη κάνει μια ομιλία στους ποδοσφαιριστές του, αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ