ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Δεν θα ήταν δίκαιη η νίκη μας"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χιμένεθ δεν ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά κι από τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Ιωαννίνων.

Ήδη από το πρώτο ημίχρονο, ο Μανόλο Χιμένεθ είχε παράπονα από την αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ. Γι αυτό και στην ανάπαυλα έβαλε τις φωνές στα αποδυτήρια.

Χωρίς πάντως να αφυπνίσει τους ποδοσφαιριστές του. Και γι αυτό και μετά το ματς, ο Ισπανός τεχνικός έκανε λόγο για έλλειψη έντασης. Ενώ έκανε παράπονα και για την κατάσταση του τερέν στα Γιάννενα, παρότι είναι καινούργιο.

"Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος, δεν παίξαμε καλά, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε λόγω των δοκαριών, αλλά δεν θα ήταν δίκαιη αυτή η νίκη. Είναι το ποδόσφαιρο έτσι, μόνο οι πάρα πολύ μεγάλες ομάδες μπορούν να παίζουν κάθε 3-4 μέρες. Η φανέλα μας είναι μεγάλη, αλλά αν θέλουμε να πηγαίνουμε καλά, πρέπει να βάζουμε περισσότερη ένταση.

Φυσικά, όταν δεν βγαίνει κάτι όπως το θέλουμε κρίνεται και από τις δυνατότητες του αντιπάλου. Μετά από 20 ημέρες ο αγωνιστικός χώρος θα είναι καλύτερος. Είναι κρίμα να παίζουμε σε τέτοιες συνθήκες. Σηκωνόταν το γήπεδο και δεν κυλούσε η μπάλα καλά. Δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο, τα Γιάννενα είχαν περισσότερη ένταση απ’ ό,τι εμείς.

Είναι άδικο να παίζουν οι ομάδες σε γήπεδο που γίνονται πειράματα. Έμοιαζε με χαλί, αλλά σηκωνόταν η μπάλα. Ήταν ένα κινούμενο χαλί ο αγωνιστικός, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Το μόνο που σκέφτομαι είναι να δουλεύω για να βελτιωθεί η ΑΕΚ. Άφησα την ψυχή μου για να πάρουμε έναν βαθμό, αλλά θέλαμε τους τρεις. Μου αρέσει να είμαι φιλόδοξος".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ